Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti éreztetek már pénisz...

Ti éreztetek már pénisz irigységet valaha?

Figyelt kérdés
Az egyszerűbb pisilés egy nagyon nagy előny. Mire nőként letolom a nadrágot és leguggolok egy férfi már visszafelé húzza a cipzárt.
máj. 10. 05:10
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Meg se dolgoznak érte és mégis erősek. Nem kell odafigyelniük a szőrzetükre, a ráncaikra meg az ősz hajszálaikra, mert csak sármosabbak lesznek tőle. Nem kell akkora ruhatárat tartaniuk meg sminkelniük, lehetnek önmaguk. Nem nekik fáj a szülés, nem szívnak minden hónapban a mensivel. A pisilés az nekem jó ülve is, de asszem, hogy a férfiaknak könnyebb az élet.
máj. 10. 07:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
...és ezzel most mit is tudunk kezdeni, mi nők? Semmit, maximum irigykedünk tovább.
máj. 10. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
42%

Kedves talios!

Nem válaszolok a privát üzenetekre.

máj. 11. 05:28
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Édes Istenem 😄

Egy nőtől kell megtudom,milyen kiváltságos helyzetben vagyok.

máj. 12. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem gondolom ,hogy ezért pénisz irigy lennél ,csak gyakorlatiasan látod a dolgot. Nem olyan nagy dolog állva pisilni ráadásul már vannak pisilő tölcsérek is . Ti máshogy oldjátok meg ,de ugyanúgy megoldjátok ,és ez a lényeg.
máj. 13. 17:22
 6/7 anonim válasza:
1, a szülés az nekünk férfiaknak is fáj legalábbis nekem fájna ha látnám hogy akit a világon a legjobban szeretek fájdalma van és nem tudok neki segíteni csak úgy hogy nyomjad azért ez is eléggé fájdalmas tud lenni, nyilván nem akarom öszehasonlitani a ketöt mert nem ugyanaz a kategória csak ne mondja azt valaki hogy az nekünk nem fáj,mert de csak máshogy fáj nekünk, de a többivel egyetértek
máj. 23. 22:02
 7/7 petbooy ***** válasza:
Nem értem. Én 33/f vagyok és ülve pisilek. Nincs értelme állva pisilni. Állva csak simán van esély rá, hogy mellémegy. Minek pisiljek állva? Nincs rá okom, hogy miért pisiljek állva, de van okom, hogy miért pisiljek ülve. Az apámat röhögtem, amikor megtudtam róla, hogy ha kakil, akkor ő úgy csinálja, hogy odaáll a WC elé, pisil állva, aztán pisilés után 180 fokot fordul és leül és aztán kakil. Kérdeztem tőle, hogy ha tudja, hogy kell kakilnia is, akkor miért nem ül le azonnal, ha tudja, hogy úgyis le kell ülnie majd. Miért csinál ilyen felesleges logikátlanságokat. Máig nem tud rá válaszolni.
máj. 24. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Miért van mindkettőnk nemiszervén seb?

Vagina nyílásom alatt szex után szétreped nagyjából 1 cm-es seb. 1-2 napig fáj utána elmúlik. Páromnak ugyan ez, a pénisze felső részén szétrepedezik a bőr.

Milyen noi szervekrt kell erintsen a penisz amikor bent van?

Arra vagyok kivancsi, higy meďdig a normalis mig egy himvesszo bent szex kozben. Pl csak mehszajig, mehnyakig.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!