Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért csak akkor romlik a...

Miért csak akkor romlik a hüvelyem állapota, ha megnő ott a szőr?

Figyelt kérdés
Egy ideje feltűnt, hogy amúgy semmi baja nincs a hüvelyemnek, nem viszket, nem piros, nem hámlik és teljesen egészségesnek néz ki amikor leborotváltam és utána egy jó ideig. Viszont mikor már elég hosszú akkor szokott durván viszketni, kipirosodni és fehér pikkelyszerűen lehámlani. Mi okozhat ilyen reakciót ha amúgy nincs baja csak amikor megnő a szőr ott? Más is tapasztalt hasonlót, mi lett a megoldás? Kicsit mitha a sebborheára hasonlítana persze nem mondom, hogy az de csak hogy elképzelhető legyen a dolog.

máj. 18. 00:22
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
És ez miatt nem mersz pasizni?
máj. 18. 06:07
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Ingerli a visszanövő szőr egy darabig. Nekem azt mondta az orvos, hogy ne borotváld!
máj. 18. 06:26
 3/10 anonim ***** válasza:
21%

A kérdezőnél NEM akkor lép fel ez a probléma, amikor a szőr KEZD visszanőni, hanem egy bizonyos hosszúság után, ezért a magyarázatod nem jó.

(Ha egy orvos ilyet mondd, azt érdemes lecserélni, mert fogalma sincs a dologról)

A kérdésre: könnyen lehet, hogy hosszabb szőrzet esetén bepárásodik/benedvesedik azon a területen a bőr, mivel a hosszabb szőr nem engedi a bőrfelületet leszáradni, rendesen szellőzni.

Próbáld meg esetleg olajjal kenni a területet, az véd a nedvesség ellen.

máj. 18. 08:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy megjegyzés: a hüvelyed BELÜL VAN, azt nem látod, nem tud korpásodni, hámlani, amire gondolsz, az a nemiszerved, esetleg a nagyajkak, de nem a hüvely!
máj. 18. 08:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg, amikor már hosszabb a szőr, akkor a szűk alsónemű és a szűk ruházat miatt dörzsölődik, súrlódik.

Az nem megoldás, hogy nem hagyod megnőni hosszúra? Vagy ez mennyi idő után jelentkezik?

Ha 1-2 hetente leborotválod, az nem megoldás?

Én azért megnézetném egy orvossal, mert oké, hogy érzékeny olyankor, ami tök normális, de ha hámlik meg piros, meg ilyesmi, akkor azért jó lenne, ha ránézne orvos, hogy nincs-e valami bőrbetegség vagy más probléma.

máj. 18. 08:49
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

A hüvelyed hámlik és látod??? Hát arra nagyon kíváncsi lennék hogyan, ugyanis az bellül van és nem érintezik a szőrrel 😂 Fájdalmas 2026-ban ilyen tudatlannak lenni a saját testeddel.

A szeméremdombod és hüvelybemenet környékéről van szó, hogy tágítsam a buta fejedet.

máj. 18. 09:43
 7/10 A kérdező kommentje:
6.Nem értelek...miért ne látnám? ahogy irtak a nagyajkakra gondoltam. nem kell bunkónak lenni, csak mert te okosabb vagy, normálisan kedvesen is le lehetett volna írni, de az latom sajnos neked nem megy :(...ilyen az emberiség 2026-ban. Többi értelmes válazsolónak köszönöm!
máj. 18. 14:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem kérek több privátot emberek...kaptam vagy 4-et jesszusom...egyikre se válaszolok!
máj. 18. 14:27
 9/10 A kérdező kommentje:
A bunkóság rosszabb néha mint a tudatlanság kedves 6-os...
máj. 18. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Próbáld meg baba púderozni, hátha segít.
máj. 26. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan gyógyszer ami visszafordítja a szőr növekedését az arcon?

most az mindegy mitől van mert még nem tudom. Lehet hogy mellékvese hormontermelés miatt lehet pcos de ez most nem is lényeg annyira csak hogy nagyából értsétek mire gondolok. Tehát létezik valami gyógyszer ami vissza tudja fordítani az erős szőr növekedést az arcom...

Hormonproblémákkal küzdőknél az már jó Jel ha nem jön ki a szőr bizonyos területeken?

Az államon 2 nagy vastag fekete szőrszál volt ami kB 2 hét alatt nőtt vissza miután eltávolítottam. Most már kB 2 hónapja egyáltalán nem jöttek ki. Meg a mellbimbóm körül volt 1. Az már lassan 5 hónapja nem nőtt vissza. Pattanások már fél éve feleakkorák, nem fájnak,...

Észre vettem h nőként szőrösödik az arcom,miért?

20 éves vagyok. És már 2 hónapja észre vettem hogy kezd az államon szőr nőni azaz szakáll nem olyan vészes de zavaró,a bajuszom is valamiért erősebb! Miért van ez? Már sírhatnékom van!

Bikinivonal fehérítése?

2 nap múlva bikinit kell felvennem,segítsetek mivel tudom egy kicsit kifehéríteni a bikini vonalat kb ennyi idő alatt itthon. Rendelni már nincs idő krémeket,max ha tudtok valamit a Dm-ből,oda el tudok jutni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!