Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kérlek nyugtassatok meg, hogy...

Kérlek nyugtassatok meg, hogy ez normális?

Figyelt kérdés

Az elmúlt ciklusom elég eltérő lett a szokásostól. 34.napra jött meg (ez még nem fura, általában 30-36 nap közötti), de már a 18-20.ciklusnap körül volt barnás vérzés. Annyit tudni kell, hogy pont előtte voltunk együtt párommal, de ezek a barnazasok fennmaradtak, ilyen 2 naponta 1-2 csepp, 25.nap körül rózsaszínes. Mellette a melleim is iszonyat érzékenyek, fájdalmasak lettek, kb. pont ugyanúgy a 20.naptól,pedig máskor max 3 nappal előbb kezdődik a feszülés. Alig vártam már hogy megjöjjön. Aztán lett is vérzés, normális, 2 napig tartó (ez is megszokott nálam), majd átváltott barnázásba. De a 6.napon,mikor már szinte semmi nem volt előtte nap, újra vérezgetni kezdtem, nem barnás pecsét, hanem rózsaszínes szivárgás, tisztasági betét megtelt kisebb mennyiségű piros vérrel. Előző este volt szintén intim együttlét.

Dokinál voltam még az előző ciklus barnázása utan, rákszűrése, UH negatív. Írt ki hormon labort, első vérvételi hormonokban nem látok nagy kiugrást, bár a 2.vérvételig még ugye várnom kell.

Normális hogy mensi végén ilyen intenzív vérzés visszajojjon, ami nem barnázás hanem rendesen tisztasági betétet megtolto friss vér? Bocsi ha zavarosra sikeredett, de nem volt még ilyen gondom, ha erősödött is a mensi, egy napon belül enyhült, most nem tapasztalok változást...

jún. 3. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:
19%
Nekem nem tűnik normálisnak, de még csak 40 múltam. Szerintem esélyes, hogy csal a pasid és hazavitt valami szuvenírt a szeretőjétől neked.
jún. 3. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:
32%

Magyarul a 18. nap körül volt egy tüszőrepedésed - azért a barnás pecsételgetés -, és a mostani menzeszed 6-7 napos.

Mi a probléma?

jún. 3. 16:55
 3/3 A kérdező kommentje:
2 - Az, hogy ez eddig nem így zajlott nálam. Sose véreztem ovulációkor, pláne nem napkon keresztül, változó intenzitással. A menstruációm piros, vérzéses része pedig a 3. napig mindig lezajlott, ha kicsit erősödés is volt, az barnás pecsételést jelentett. Most viszont miután kb elmúlt, egy friss vérzéssel újraindult, nem barnázás, hanem a papíron folyamatosan megjelenő frissnek tűnő szivárgás, rószaszín folyás, betéten piros vérfolt
jún. 4. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Elegge agodom emiatt…kerlek nyugtassatok meg h szerintetek normalis e vagy sem?

18 leszek egy par nap mulva es meg mindig szoktam tapasztalni olyat,hogy az ovulaciom utan ami ugye hasonlit a tojasfeherjehez…na majd ha ez elall..utanna kb 1 het mulva surubb feheres folyasom szokott lenni….amikor kozeledek a menstruaciohoz…akkor tapasztalok ilyet....

Kérlek nyugtassatok meg hogy ez normalis e vagy sem?

Ma este, lefekvés előtt elmentem wc-re. És arra lettem figyelmes, hogy a vizeletem nagyon eroteljes narancssargas szinu volt. Nagyon megijedtem es meg mindig aggodom hogy mitol lehet? Sosem volt meg ilyen a 17 evem alatt! Kb 1,5L folyadekot iszom egy nap….de ennek...

Vakbélműtéten vagyok tul ma 4.napja es nagyon megy a hasam így hasonló helyzetben?

Normális ez? Hogy amugy műtét előtt is 1 nappal ugyan így ment a hasam szoval nem fogom az antira amit adnak nyugtassatok meg hogy normalis

Négy napja kaptam tetanusz oltást, egyre vörösebb a helye (nem jegeltem lehet ez a baj?

) egyre dagadtabb, és egy fáj nagyon, ez normális? Kérlek nyugtassatok meg, mert már nagyon félek, hogy vissza kell mennem az orvoshoz!

Normális, hogy a terhesség 7. hetében hol erősebben, hol alig érem a mellfeszülést?

(Néha vannak apró görcseim, nem vészes)? Légyszi nyugtassatok meg!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!