Ez normális? (többi lent)
Most a menstruációm az eltér a megszokottól és ez egy kicsit aggaszt.
Az 1. napon szokásosan megjött reggel, ezen a napon semmi baj nem volt, olyan bő vérzés volt mint szokott lenni. A 2. napon is egy darabig normális volt, szokásosan erősebb vérzés, viszont este fele elállt a vérzés, és konkrétan amikor másnap reggel felkeltem akkor majdnem tiszta volt a betét, csak egy kis maszatolás volt rajta. Így a 3. napon ugye reggel egy darabig nem volt semmi, aztán még délelőtt elkezdett kicsit görcsölni a hasam és megint volt normálisan vérzés, viszont aznap is ugyanúgy elállt estére. Ma van a 4. nap, és ma is reggel úgy keltem hogy tiszta volt a betét, most még maszatolás sem volt rajta, és olyan délután 2-3 óra fele pedig megint megindult a vérzés és még most is tart, viszont mostmár ugye kisebb mennyiségben mint az első 3 napban, mert ilyenkor már kevesebb szokott lenni nekem normál esetben is.
Azt tudni kell rólam egyébként hogy most fogok érettségi szóbeli vizsgát tenni és egyértelműen stresszes vagyok miatta, lehet hogy ez bekavart most valamennyit, illetve az miatt hogy többet tudjak tanulni rászoktam a kávéra is (eddig nem kávéztam rendszeresen sosem, csak nagyon ritkán ittam), és olvastam hogy a kávé is okozhat kisebb problémákat a vérzéssel kapcsolatban.
Szóval igazából arra lennék kíváncsi hogy ez normális hogy most így jött meg? Kicsit aggódok, mivel nem emlékszek hogy eddig fordult volna elő ilyen, olyan volt már többször is hogy 1 vagy fél napra elállt és utána megint megindult és volt végig normálisan, de ilyen még szerintem soha nem volt hogy több napon keresztül estére elálljon utána pedig újra meginduljon...
12 éves korom óta menstruálok egyébként.
18\L

válasza:Hormon ingadozás.
Stressz.
Lefogytál. Híztál. Érzelmi problémák.
Túlterheltség.
Iszol-e elég folyadékot… stb.
Ilyen van.
Ha va egyéb tünet, akkor orvos.
Amúgy is max félévente illik nőgyógyászati kontrollra járni.

válasza:Egyszer volt egy óriási balhé ( mindegy, ki és miért).
Engem annyira megrázott, hogy helyben, azonnal elöntött a vér.

válasza:A 2-es válasza nagyjából rendben van. Nem vagyunk robotok, a felsoroltak, vagy akár egy durvább, magas lázzal járó betegség is okozhat hasonlót, néha minden különösebb ok nélkül is előfordulhat. Ha nincs más tünet/panasz és a következő hónapban rendesen megjön, akkor nem kell miatta aggódnod.
Viszont az utolsó mondata nem igaz, évente ajánlott nőgyógyászati rákszűrésre járni.
Kapcsolódó kérdések:
Folyas ami változik mindig.. hol fehér hol átlátszó hol zöldes egyébként vizeletem is zöldes… nemtudom ez mennyit számít segitsetek ja és nem feküdtem össze senkivel sem van párom és vedekezunk!!
Eddig nem volt ritka, hogy ilyen "előzménye volt" a menstruációmnak, de most volt hüvelygombám, és rettegek attól, hogy visszatért, szóval már nem tudom, mit higgyek, mennyire beszélem be magamnak vagy mennyire természetes. (Érzem, hogy meg fog jönni egyébként, ez...
Muszaj volt megneznem, hogy micsoda is lehet az..,vagy csak bekepzelem h valami jon belolem… Es ilyen atlatszo valami volt a wcpapiron…feher nem volt suru…folyekony volt nagyon. De volt olyan hogy egybe maradt es ilyen kocsonyas volt… Oke hogy ez lehet ovulacio… De...
Kerlek segitsetsk es nyugtassatok meg! Csaak 16 vagyok, és kicsit aggódom
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!