Mensi végén barna nyúlós nyákot törlök napokig. Valaki hasonlóan?
Minden ok a doki szerint, fél éve ez van. Tűpontosan jön mrg mindig. Kb 4 nap a normál vérzésem utána már csak ilyen barna nyúlós nyák szerűt törlök a papírral.
38 vagyok, 8 éve volt császárom.
Köszi ha írtok.

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Eddig életemben 2x voltam nőgyógyásznál és mind a két alkalom után menstruáltam hiába 5, 10 vagy akármennyi nap lett volna még hátra.. ez másokkal is így van vagy velem nem stimmel valami? Mind a két alkalommal volt rákszűrés.. lehetséges, hogy a mintavételtől jött...
Kiszámoltam, de a múltkor hamarabb jött meg a menstruációm, de a szállás meg le van foglalva. Így sajnos mostanában lesz aktuális a menstruácio, ami ha a múltkor nem jött volna meg hamarabb, akkor most nem jött volna meg, mert pont jól kiszámoltam. Hogyan fürödjek így, hogy élvezzem így az egészet?
kb jó 5 napot szokott lenni és ezen a héten kedd délelőtt jött meg és most ilyen nagyon halvány véres volt a tampon vége más is járt már így?
Kinek mekkora volt, milyen tipus, hogy kezelték?
Kinek mi a tapasztalata vele? Aki hosszabb távon használta?
Eskuvore vagyok hivatalos julius vegen, de az pont a 3.nap (legerosebb) lenne. Egyszer csinaltam ilyet mikor temetesre kellet menni, es akkor eltolodott 1 hetet. Akkor meg sulyfeleslegem is tobb volt mint most.Most max 3napot tolnek rajta ezzel a modszerrel....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!