Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mensi végén barna nyúlós...

Mensi végén barna nyúlós nyákot törlök napokig. Valaki hasonlóan?

Figyelt kérdés

Minden ok a doki szerint, fél éve ez van. Tűpontosan jön mrg mindig. Kb 4 nap a normál vérzésem utána már csak ilyen barna nyúlós nyák szerűt törlök a papírral.

38 vagyok, 8 éve volt császárom.

Köszi ha írtok.

júl. 3. 09:31
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
a végén lassabban ürül a vér és a nyálkahártya, ezért barna. Nekem is így szokott kinézni, ha éjjelre teszek egy mini tampont, akkor hamarabb megvagyok vele, mert a fő oka az, hogy mivel kevés, lassan ürül, de a tampon jóval hamarabb felfogja. Ha pár napnál tovább tart, akkor valamelyik hormonod nincs egészen szinkronban, azzal meg nem nagyon tudsz mit tenni sajnos.
júl. 3. 11:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából az állaga furcsa, ilyen nyúlós, gumi szerű nagyon sötét barna, es igen ilyenkor tisztadagit rakok amire nehezebbben jön ki, ha törlöm akkor van a papíron. Tamponon valóban hamarabb rajta van
júl. 3. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Normális, nálam is van ilyen. A maradék nyák távozik a benned maradt kevéske vérrel.
júl. 3. 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van, csak nálam sokkal később kezdődött, 40-es éveim végén. Hormonváltozás.
júl. 3. 13:21

További kérdések:

Velem van a gond vagy ez normális?

Eddig életemben 2x voltam nőgyógyásznál és mind a két alkalom után menstruáltam hiába 5, 10 vagy akármennyi nap lett volna még hátra.. ez másokkal is így van vagy velem nem stimmel valami? Mind a két alkalommal volt rákszűrés.. lehetséges, hogy a mintavételtől jött...

Hogy élvezzem a nyaralást, ha megfog jönni a menstruációm?

Kiszámoltam, de a múltkor hamarabb jött meg a menstruációm, de a szállás meg le van foglalva. Így sajnos mostanában lesz aktuális a menstruácio, ami ha a múltkor nem jött volna meg hamarabb, akkor most nem jött volna meg, mert pont jól kiszámoltam. Hogyan fürödjek így, hogy élvezzem így az egészet?

Más is volt úgy hogy a menzesze csak 3,5 napos volt?

kb jó 5 napot szokott lenni és ezen a héten kedd délelőtt jött meg és most ilyen nagyon halvány véres volt a tampon vége más is járt már így?

Vegyes echoszerkezetű petefészek ciszta?

Kinek mekkora volt, milyen tipus, hogy kezelték?

Kelsee fogamzásgátló tapasztalat?

Kinek mi a tapasztalata vele? Aki hosszabb távon használta?

Nagy dozisu C Vitaminnal lehet mensit tolni?

Eskuvore vagyok hivatalos julius vegen, de az pont a 3.nap (legerosebb) lenne. Egyszer csinaltam ilyet mikor temetesre kellet menni, es akkor eltolodott 1 hetet. Akkor meg sulyfeleslegem is tobb volt mint most.Most max 3napot tolnek rajta ezzel a modszerrel....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!