Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor fog elkezdeni elmúlni a...

Mikor fog elkezdeni elmúlni a vérzés?

Figyelt kérdés

Norcolutot szedntem a menstruációm első napján, hogy csillapítsa a vérzést. 4 darab tablettát szedtem be, mivel a vérzéscsillapítására írták fel és javulni kezdett abbahagytam.

A mensturációm mindig 5 napos szokott lenni. Az 5. napon már nem szokott lenni semmi, viszont most van még mindig vérzés.

Nem áztatja a betétet, csak a wc-használatakor távozik a vér.

júl. 6. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Nem helyes beavatkozni a hormonális működésedbe, az vagy most, vagy később vissza fog ütni.
júl. 6. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
23%

Menj orvoshoz, vizsgáltasd ki magad.

Ha nem válik le teljesen, nem ürül a méh nyálkahártya, gyulladást is okozhat, később végzetes szövődményeket.

júl. 6. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
9%
Teljesen normális, hogy az ötödik napon még vérzel, szóval mi a probléma?
júl. 7. 11:05
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves Harmadik kommentáló!

Lehet van akinek normális az, hogy van vérzés az 5.napon, de nekem nem, mivel minden alkalommal elszokott múlni addigra.

Ma van a 6.nap és szintén olyan a vérzés, mint az 5.napon.

júl. 7. 14:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves Első kommentáló!

Orvos írta fel a gyógyszert, gondolom tudja, hogy mit szabad felírnia és mit nem.

Erős vérzésre írta fel és amiatt is szedtem.

De konkrét adagolást nem mondott és ezért hagytam abba.

júl. 7. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Az azért megvan, ugye, hogy nem vagyunk gépek? Semmit nem jelent, hogy általában csak öt napon keresztül vérzel. Ez ciklusonként is eltér, sőt, bármikor változhat.
júl. 9. 13:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Ötös, tudnék mesélni, hogy mennyire nem tudja sok nőgyógyász, hogy mit kellene tennie, hanem például agyba-főbe írja vérzészavarra a fogamzásgátlót.

De az endometriózisommal hat dokinál voltam, akik szerint tök normális a fájdalom, a hetedik volt az első, aki komolyan vett.

Ennyit erről.

júl. 9. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Előző hét hétvégén megtörtént a vetélés, amire számítottam a vizsgálatok fényében. Sportolni mikor lehet elkezdeni?

Egy napot görcsöltem nagyon, vérzés kb egy menstruációnak felelt meg, persze a plusz távozó dolgokat leszámítva. Közben végig dolgoztam. Úgy érzem nincs akadálya, a mozgásnak, erőm teljében vagyok. Járt valaki hasonló cipőben, és orvos tanácsolt valamit a sport ellen?...

Hatalmas mióma? Anyukámnak erős, darabos vérzése van. Voltunk nőgyógyásznál, aki miómára gyanakszik, de csak a vérzés megállítása után tudjuk...

Mi a legrosszabb, amire számíthatunk? A doktor csak annyit mondott, hogy hatalmas lehet (konkrét méret még nincs). Ha méheltávolítást javasolna az orvos az milyen következményekkel jár? Nagyon erős, darabos alvadt vérrel teli és hosszan elhúzódó menstruációja...

Hétfőn esemény utáni tablettát kellett sajnos bevennem, ma (vasárnap) vérzek tőle! Ez a vérzés a menstruációval azonos e vagy sem? Szeretném...

A menstruációm rendes, tehát nem barnás vérezgetés! Szedtem már a fogamzásgátlót(lindynette20), de szüneteltettem, most viszont mindenképp el szeretném kezdeni, mert elég rendszertelen a menstruációm is, és a doki is azt ajánlotta!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!