Mikor fog elkezdeni elmúlni a vérzés?
Norcolutot szedntem a menstruációm első napján, hogy csillapítsa a vérzést. 4 darab tablettát szedtem be, mivel a vérzéscsillapítására írták fel és javulni kezdett abbahagytam.
A mensturációm mindig 5 napos szokott lenni. Az 5. napon már nem szokott lenni semmi, viszont most van még mindig vérzés.
Nem áztatja a betétet, csak a wc-használatakor távozik a vér.

válasza:

válasza:Menj orvoshoz, vizsgáltasd ki magad.
Ha nem válik le teljesen, nem ürül a méh nyálkahártya, gyulladást is okozhat, később végzetes szövődményeket.

válasza:Kedves Harmadik kommentáló!
Lehet van akinek normális az, hogy van vérzés az 5.napon, de nekem nem, mivel minden alkalommal elszokott múlni addigra.
Ma van a 6.nap és szintén olyan a vérzés, mint az 5.napon.
Kedves Első kommentáló!
Orvos írta fel a gyógyszert, gondolom tudja, hogy mit szabad felírnia és mit nem.
Erős vérzésre írta fel és amiatt is szedtem.
De konkrét adagolást nem mondott és ezért hagytam abba.

válasza:

válasza:Ötös, tudnék mesélni, hogy mennyire nem tudja sok nőgyógyász, hogy mit kellene tennie, hanem például agyba-főbe írja vérzészavarra a fogamzásgátlót.
De az endometriózisommal hat dokinál voltam, akik szerint tök normális a fájdalom, a hetedik volt az első, aki komolyan vett.
Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Várjam meg a köv. Menstruáció dátumát?
Egy napot görcsöltem nagyon, vérzés kb egy menstruációnak felelt meg, persze a plusz távozó dolgokat leszámítva. Közben végig dolgoztam. Úgy érzem nincs akadálya, a mozgásnak, erőm teljében vagyok. Járt valaki hasonló cipőben, és orvos tanácsolt valamit a sport ellen?...
Mi a legrosszabb, amire számíthatunk? A doktor csak annyit mondott, hogy hatalmas lehet (konkrét méret még nincs). Ha méheltávolítást javasolna az orvos az milyen következményekkel jár? Nagyon erős, darabos alvadt vérrel teli és hosszan elhúzódó menstruációja...
A menstruációm rendes, tehát nem barnás vérezgetés! Szedtem már a fogamzásgátlót(lindynette20), de szüneteltettem, most viszont mindenképp el szeretném kezdeni, mert elég rendszertelen a menstruációm is, és a doki is azt ajánlotta!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!