49 éves vagyok kettő éve nem menstrualok a klimax miatt, most viszont efy külföldi nyaralason megjött . Mi lehet?

válasza:Édes fxszom hogy valaki ennyire nem tud aludni...
Ételmérgezéstől menstruáció.
Amúgy azzal az idegen 20 éves lánnyal mást is megbeszéltél vagy csak a váratlan menstruációt?
Meséld már el hogy zajlik egy ilyen beszélgetés:
Te képzeld a Józsi a 216-osból fosik mint az állat. Reggel mesélte. Tényleg? Képzeld nekem meg 3 év után újra megjött. Nem mondod képzeld nekem is pedig jövő héten kellene...
Biztos a pástétom az oka...

válasza:Nem írtam hogy szerintem az
ételmérgezéstől jött meg. Inkább arra céloztam hogy elég sokk érte a szervezetet .
Az idegen lány a lányom . Egyéb gondolat van még amivel baszogatni szeretnél?

válasza:3
A méh nyálkahártya átlag 24 nap alatt épül fel, majd a ciklus végén leválik és átlag 4 nap alatt kiürül.
Egy ételmérgezés erre semmilyen hatással nincs.
Egy váratlan huvelyi vérzés altalaban NEM nyálkahártya, hanem alvadek.

válasza:Nem tudhatod, hogy mikor kellett volna a lányod menzeszének megjönnie, ugyanis nem követed LH teszttel a ciklusát.
Egy élettani menstruációs ciklus 21-36 nap között mozog, a peteérés időpontjától függően.

válasza:

válasza:

válasza:"nőgyógyászati rakszuresen , ultrahangon"
Nincs összefüggés a vacsorán evett tengeri rákkal.
Az egy helyen lakó lányok ciklusa gyakram összeszinkronizálódik.
Kapcsolódó kérdések:
Ugye Magyarországon tudjuk, hogy mennyire nem szívesen beszélünk róla, meg mennyire cikinek gondoljuk, de kérdés, hogy mi lehet a helyzet külföldön? Európa többi részén, vagy akár Amerikában, Ázsiában is ugyanúgy tabu a menzesz, mint hazánkban? Mit gondoltok?
Úgy értem a kérdést, hogy melyik országban mit használnak, milyen eszköz van elterjedve, illetve hogyan viszonyulnak az emberek a menstruációhoz, milyen a közvélemény. Mely országok térnek el a magyar mensi-szoksásoktól és miben?
Vagy csak magánhoz? Ha reggel beülök a váróba, van rá esély, hogy sorra kerülök, vagy mindenképp időpontot kell foglalni? Még soha nem voltam, sajnos nem tudom, hogy megy.
A feleségem tartózkodási kártyával tartózkodik itt. Kifogytunk a fogamzásgátlóból és ezt csak receptre lehet kapni. Nőgyógyászaton írnak receptet külföldieknek?
A feleségemnek keresek nőgyógyászt Budapesten, aki lehetőleg nem csillagászati áron vizsgálja meg. Hova érdemes vinni? Mennyibe kerül cca egy átlagos vizsgálat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!