Mennyi esély van rá hogy terhes vagyok?
Párommal július elején a menstruációm második napján védekezés nélkül szeretkeztünk, de nem élvezett belém illetve az aktus előtt közvetlen sem élvezett el. 5 napja késik a menstruációm, de ebben az egy hónapban 3 különböző betegséget is elkaptam, mennyi esély van rá hogy terhes vagyok?
Egyéb tüneteim hogy fáj a mellem illetve néha olyan érzés van a hasamban mint amikor megjön. De ezek a menstruációm előtt is szoktak jelentkezni.
18/L

válasza:Ha csinálsz egy tesztet, kiderül,
és nem kell tovább idegeskedni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fogamzásgátlót szedek, ritkán kimarad nap, de mindig pótlom…együttlét után 2 héttel furcsán éreztem magam (hányinger, fejfájás, émelygés), de lehet már a pániktól… így teszteltem, majd pár napra rá (tegnap) újra, mindkettő negatív lett. Teszt előtt egyébként (együttlét...
Fogamzásgátlót szedek, 4 éve, percre pontosan jön a mensim, és nem hagytam ki egy szemet se. Párommal ciklusom 7.,8. Illetve 12. napján voltunk együtt. Émelygek, szédülök, fémes ízet értek a számban, a hasam görcsöl, melleim érzékenyek. Tesztelhetek már? A naptár...
Decemberben múltam 38 éves. Már van egy gyerekem, aki szerencsére nagyon hamar összejött a párommal. Nem akar megjönni a menszeszem (nem vagyok terhes), pedig minden hónapban pontosan jött meg. Hőhullám kerülget, fáradt vagyok, nyugtalanul alszom. Szerettem volna még...
Tegnap barátomnàl nem volt gumi ezert egy par másodpercre berakta nekem aztán elmentünk persze boltba venni. Ugy folytattuk. Nem ment el es befezetuk az aktust, leszedte gumit. Utana kb 10percre rá megint berakta kicsit gumi nelkul tenyleg par masodperc volt az egesz....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!