Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi esély van rá hogy...

Mennyi esély van rá hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Párommal július elején a menstruációm második napján védekezés nélkül szeretkeztünk, de nem élvezett belém illetve az aktus előtt közvetlen sem élvezett el. 5 napja késik a menstruációm, de ebben az egy hónapban 3 különböző betegséget is elkaptam, mennyi esély van rá hogy terhes vagyok?

Egyéb tüneteim hogy fáj a mellem illetve néha olyan érzés van a hasamban mint amikor megjön. De ezek a menstruációm előtt is szoktak jelentkezni.

18/L

aug. 4. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

Ha csinálsz egy tesztet, kiderül,

és nem kell tovább idegeskedni.

aug. 4. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
11%
Te vagy az szűz mária???
aug. 4. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Vegyél egy tesztet, és megtudod. Ja, és legközelebb meg kotonnal, ha nem akarsz idő előtt szülő lenni.
aug. 4. 19:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést, hogy szerintetek kb. mennyi az esély rá? jelenleg nem tudok tesztet venni
aug. 4. 19:08
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne már, 500 forintért már lehet venni bármelyik gyógyszertárban. A szexhez elég felnőtt/érett vagy, teszt vásárlásához meg kb ovis.
aug. 4. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:
14%
Véleményem szerint a betegségektől késik. Érzed is a pms-t, szerintem még a hétvége előtt megjön.
aug. 4. 19:33
 7/9 anonim ***** válasza:
64%
Magyarul nem élvezett beléd és kanyarban sem volt peteérésed. Akkor nem lehetsz terhes.
aug. 5. 12:01
 8/9 anonim ***** válasza:
67%
Mennyi az esélyed, h terhes vagy? Pontosan 1/2-ed, tehát vagy igen, vagy nem! Amúgy ha leírtad alapján sperma nem ment beléd a barátodtól, vajon mitől lehetnél terhes? Hmmm, talán más pasi spermájatól, ha volt ilyen az elmúlt napokban!
aug. 9. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Megdugtak, ráadásul gumi nélkül. Ezért aztán 50%. Vagy igen, vagy nem.
aug. 9. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Van esély így a terhességre?

Fogamzásgátlót szedek, ritkán kimarad nap, de mindig pótlom…együttlét után 2 héttel furcsán éreztem magam (hányinger, fejfájás, émelygés), de lehet már a pániktól… így teszteltem, majd pár napra rá (tegnap) újra, mindkettő negatív lett. Teszt előtt egyébként (együttlét...

Van esély hogy terhes legyek??

Fogamzásgátlót szedek, 4 éve, percre pontosan jön a mensim, és nem hagytam ki egy szemet se. Párommal ciklusom 7.,8. Illetve 12. napján voltunk együtt. Émelygek, szédülök, fémes ízet értek a számban, a hasam görcsöl, melleim érzékenyek. Tesztelhetek már? A naptár...

Korai klimax lenne nálam, ha igen akkor az azt jelenti, hogy már nem sok esély van teherbe esnem?

Decemberben múltam 38 éves. Már van egy gyerekem, aki szerencsére nagyon hamar összejött a párommal. Nem akar megjönni a menszeszem (nem vagyok terhes), pedig minden hónapban pontosan jött meg. Hőhullám kerülget, fáradt vagyok, nyugtalanul alszom. Szerettem volna még...

Hány százalék esély van ra hogy terhes leszek?

Tegnap barátomnàl nem volt gumi ezert egy par másodpercre berakta nekem aztán elmentünk persze boltba venni. Ugy folytattuk. Nem ment el es befezetuk az aktust, leszedte gumit. Utana kb 10percre rá megint berakta kicsit gumi nelkul tenyleg par masodperc volt az egesz....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!