Mit tegyek hogy felgyorsitsam a menstruálcióm?

válasza:Max mész strandra de nem mész a vízbe!
Az egészséged megmarad...

válasza:Én szoktam úgy ütemezni hogy pontosan 5 nap alatt elmúljon
Várd meg amíg a java kifolyik - az fontos hogy megtisztulj- aztán pedig max. egy tisztasági betétet szoktam használni.
3-5 nap az szerintem ideális
És akár használhatsz tampont - miért viszolyogsz tőle ennyire?

válasza:

válasza:

válasza:Arra azért kíváncsi lennék, hogy a kettes válaszoló hogyan csinálja ezt az ütemezést, amit említett. Ez nem gombnyomásra működik, a vér a saját tempójában fog távozni.
Vagy tamponozol kérdező, vagy nem mész a vízbe, ilyen egyszerű.

válasza:Vagy tampon, vagy nem úszol.
Felgyorsítani, ütemezni nem lehet, ha te minden ciklusban 6-7 napon át vérzel, akkor most nem fogsz mágikusan csak 3 napig vérezni.
Mielőtt valaki beírná a citromlét: bullsht, és nem csinál semmit a menzesszel.
Kapcsolódó kérdések:
Most viszont a menstruálcióm ideje lenne (Még nem jött meg de ma holnap kellene) és érzek enyhe szúró érzéseket ott ahol akkor fájt amikor beteg voltam Szerintettek ez a kettő összefügghet? Érezhetem a szúró érzést a vastagbelemben a menstruálcióm miatt? Vagy menjek vissza a dokihoz?
Sziasztok! 2 hete teszteltem és tisztán negatív volt. 27.én kellett volna meg jönnie. Lehet a stressz miatt van hogy késik vagy nem akar meg jönni? Vasárnap délben kaptam idegösszeroppanást és össze estem nagyon nem emlékeztem semmire hogy mi történt épp hogy a...
Szerdán lenne egy talim amit nem szeretnék lemondani
Lányok, nemrég kezdtem edzeni de ha megvan hogy eddzek? Nekem eléggé görcsölni szokott.. Kevesebb sullyal vagy hogy szoktátok ilyenkor?
Alapbol életmódváltásban vagyok, még 4 kg-nak kell lemennie, de 3 napja van meg és azóta egyszerűen nem bírok enni. Fáj a hasam, folyamat teltségérzetem van mais.. pedig még csak 1 db szendvicset ettem ma, és nem is esett jól megenni mert olyan érzés volt mintha...
Teljesen rendben volt a menstruálcióm. Időben megjött, szombaton elmúlt és hétfőn már tisztasági betét kellett. Ez a vérezgetés több mint egy hete tart. Van , hogy barnás színű , van, hogy “tiszta” vér színű. Fogamzásgátlót nem szedek 35 éves vagyok. Szabin van a dokim...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!