Hogy hozható meg a menstruáció?

válasza:Erre nincs olyan házipraktika amit beszedhetél és nem is lenne érdemes kísérletezni.
Szerintem egy nőgyógy vizittel lennél egyedül előrébb.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A helyi uszodában előbb kapsz el fertőzést, vagy a BKK-n, mint a tengervízben. :)
Amúgy sehogy - a hormonális szerek sem úgy működnek, hogy beszeded és másnap megjön. Hogyne.
Amúgy meg ha a lutális fázisod épp hosszabb ebben a ciklusban, akkor később is ovulálsz, szóval később jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Ebben a cikkben azt írják, hogy meleg tejbe kurkumát kell keverni, és ha ezt isszuk, akkor előrébb hozható a menstruáció, pl. nyaralás miatt. Ez igaz lehet?
Tizenéves lány vagyok, párommal védekeztünk, így nagy eséllyel kizárom a terhességet a késés okaként. Fáj a mellem, mint amikor megjön és folyamatosan megjön érzésem van, de ehelyett csak ez a folyás. Néha még a hasam is fáj. Egy kicsit meg vagyok ijedve, mert mindig...
Július 13-án megyünk a balicsra 5 napra és pont aznap jön meg a menszeszem! :( utánna 26-án pedig megyek külfödre. valahogy a kettő közé lehetne csúsztatni? 13/L
Talán AVIVA tornával?
2évig szoptattam,egy éve kezdtem újra rendszeresen menstruálni,most viszont alig van valami,aggódom hogy ez normális dolog-e...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!