Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy hozható meg a menstruáció?

Hogy hozható meg a menstruáció?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kevesebb mint két hét múlva megyünk nyaralni Horvátországba, többen megyünk. Viszont a problémám az, hogy nem jön meg. Érzem hogy feszül jelek is vannak de késik kb két hete, terhes nem vagyok viszont érzem hogy belül történik valami de mégse jön meg. Mit lehet tenni? Kezdek már nagyon rá parázni, hosszú út lesz és nagy melegbe nagyon nem lenne jó ha akkor jönne meg. Kérlek ne írjatok hülyeségeket meg kötekedéseket.

aug. 5. 08:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Nőgyógyász ad rá megfelelő gyógyszert
aug. 5. 09:04
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Erre nincs olyan házipraktika amit beszedhetél és nem is lenne érdemes kísérletezni.

Szerintem egy nőgyógy vizittel lennél egyedül előrébb.

aug. 5. 09:09
 3/11 anonim ***** válasza:
49%
A stressz miatt is késhet, próbálj meg megnyugodni. Nem voltál beteg esetleg? Az is lehet az oka. Sajnos befolyásolni nem igazán lehet.
aug. 5. 09:36
 4/11 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyógyászaton elvileg semmi bajom, de szerintem pcos lehet mert sok tünetei vannak, de nőgyógyászaton bárkinél voltam sose vették komolyan, csak a súlyra fogták.
aug. 5. 09:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs házi praktika. Hormonális szerekkel lehet változtatni, de az se így működik hogy beszedem és pár napon belül megjön.
aug. 5. 10:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak hormonokkal lehet ezt befolyásolni. Tampon nem lehet opció?
aug. 5. 10:25
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
Stressz az tipikusan késlelteti. Minél jobban várod annál később jön.
aug. 5. 12:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Végülis lehet csak félek ha a tenger vízbe megyek nehogy elkapjak valami fertőzést. :/
aug. 5. 15:07
 9/11 anonim ***** válasza:
66%
Azt bárhol elkaphatsz, nemcsak a tengervízben.
aug. 6. 09:08
 10/11 anonim ***** válasza:

A helyi uszodában előbb kapsz el fertőzést, vagy a BKK-n, mint a tengervízben. :)

Amúgy sehogy - a hormonális szerek sem úgy működnek, hogy beszeded és másnap megjön. Hogyne.

Amúgy meg ha a lutális fázisod épp hosszabb ebben a ciklusban, akkor később is ovulálsz, szóval később jön meg.

aug. 7. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Így előrébb hozható a menstruáció?

Ebben a cikkben azt írják, hogy meleg tejbe kurkumát kell keverni, és ha ezt isszuk, akkor előrébb hozható a menstruáció, pl. nyaralás miatt. Ez igaz lehet?

3. napja késik, fehéres színü folyásom van, ami egy kicsit kellemetlen szagú. Összefüggésbe hozható a kettő?

Tizenéves lány vagyok, párommal védekeztünk, így nagy eséllyel kizárom a terhességet a késés okaként. Fáj a mellem, mint amikor megjön és folyamatosan megjön érzésem van, de ehelyett csak ez a folyás. Néha még a hasam is fáj. Egy kicsit meg vagyok ijedve, mert mindig...

Hogyan maradhat ki a menstruációm a következő hónapban, vagy hozható előre/vagy tolható?

Július 13-án megyünk a balicsra 5 napra és pont aznap jön meg a menszeszem! :( utánna 26-án pedig megyek külfödre. valahogy a kettő közé lehetne csúsztatni? 13/L

Másfél hónapja nem szoptatok. Kapcsolatba hozható ezzel az, hogy a mostani menstruációm nagyon gyenge?

2évig szoptattam,egy éve kezdtem újra rendszeresen menstruálni,most viszont alig van valami,aggódom hogy ez normális dolog-e...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!