Hüvely gomba lehet?

válasza:

válasza:

válasza:Igen akkor ez sanszosan gomba lehet, Canesten hüvelykúp általában megoldja a problémát.
Nem ártana a partneredet is kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
A viszketés és a pirosodást szoktam olvasni meg hallani másoktól is de azt, hogy ilyen fehér pikkelyszerűen hámlik, azt még senkitől és úgy érzem egyedül vagyok ezzel. Mert a tüneteim között van ugye a viszketés, pirosság néha, folyás (betét nélkül nem tudok lenni), és...
Ha igen, mennyi idő alatt és mik voltak a tüneteid? Kérem csak a kérdésre válaszoljanak!
Kórházban voltam 1 hetet kb és pont előtte vizsgált nőgyógyász, azt mondta hogy csak a ph-m kell rendbe tenni és más bajom nincs. Ott töltöttem végül 1 hetet műtét miatt a kórházban és már ott éreztem, hogy fáj alul a bőröm ahogy törlöm magam, de mondom biztos csak...
ritkán szeretkezünk de elöjőtt újból és újból ? Kérdeztem tőle tagadta, túlzott tisztálkodásra fogta más egészségügyi baj nincs. Orvosom azt mondta sokszor irt már fel kupot. Nem tudok másra gyanakodni.
Hormonális zavar miatt kellett norcolutot szednem 1,5 hétig. Vasárnap hagytam abba a gyógyszert azóta nagyon éget a hüvelybemenetem.Pisilésnél szintén fáj ha picit odafolyik, sokat is pisilek ami nagyon büdös és tömény pedig sokat iszok.Megnéztem nincs semmilyen külső...
November óta állandóan hüvely gombám van, ez már vagy az ötödik, vagy a hatodik kör. Párkapcsolatban vagyok 5 éve, így ez baromi sz@r. Állandóan 2 hét szünet már lelkileg megterhelő, intimitás nélkül a kapcsolat is rosszabb, a közérzetem nulla, az állandó 60 fokon...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!