Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetséges hogy a tampont nem...

Lehetséges hogy a tampont nem találom?

Figyelt kérdés
ma reggel úgy emlékeztem éjjeles szak után hogy feltettem egy tampont és mire felkeltem előbb a tampont nincs sehol se lehetséges ez vagy tényleg csak akartam feltenni tampont?
szept. 2. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Ha némi hasprés hatására sem érezhető, akkor elfelejthetted. Én egyszer félálomban fordítva dugtam be, és nem találtam a madzagot, azt se tudtam, valóban feltettem-e, de ahogy írtam, úgy csináltam, és végül kij tudtam szedni.
szept. 2. 14:31
 2/8 A kérdező kommentje:

préseljem a hasamat? iígy még nem jártam. felnyultam magamnak és nincs ott semmi a betétemen folyás volt szóval elvileg nincs ott .

De milyen mélyre mehet? A menzeszem már szinte nincs meg de úgy gondoltam hogy reggel felteszek egyet. A szobámba szoktam ilyenkor feltenni a zacskóját sem találom a kukába.

szept. 2. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
14%
Akkor nem tetted fel te kis szeleburdi.
szept. 2. 14:55
 4/8 A kérdező kommentje:
felnyúltam amennyire csak tudtam nem találtam
szept. 2. 15:00
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Fú én is állandóan ilyeneken parázok.... de reálisan belegondolva amikor egy tampon megtelik, azt lehet érezni, kényelmetlen lesz, nekem néha lejjebb is csúszik. Szóval ha nem találod és nem is érzed, akkor feltehetőleg nem tetted be. De próbálj visszaemlékezni, mert egy bentfelejtett tampon viszont sok kárt tud okozni, és nem játék.
szept. 2. 15:05
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
Ami ujjnyira tapintva nincs meg, az nincs is ott. Elfelejtetted felrakni.
szept. 2. 15:23
 7/8 A kérdező kommentje:
igen de már igazából meg se volt a menzeszem csak ma reggel fürdés után enyhe halvány vér volt kevés és inkább felraktam egyet vagyis felraktam volna ezek szerint + betét
szept. 2. 15:49
 8/8 anonim ***** válasza:
89%

Én is volt, hogy elfelejtettem, hogy feltettem-e, de

1. ott a madzag az látszik

2. ha felnyúlsz, érezned kell a tampon végét

szept. 3. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Nem tudom tettem e be tampont 😐 ha igen akkor nem találom a madzagot 😞 Mit tegyek?

Sziasztok ! Az a gond hogy nem tudom tettem e be tampont. Voltam WC-n az biztos hogy az előzőt ki vettem de hogy tettem e be egy újat arra nem emlékszem. Madzag nem lóg úgyhogy egy kicsit megijedtem es addig nem merek másikat tenni . Kicsit utánna olvastam sokan azt...

Anyukámmal nem merek a tampon-dologról beszélni. És nagyon cikinek találom, hogy bemegyek a boltba, megfogok egy tampont és kifizetem és kijövök. Mit csináljak?

Nagyon kellemetlennek érzem a menstruációs és a szex témát a szüleimmel. A betétet gyűlölöm! Nagyon rossz, hogy mondjuk lovaglásnál azon aggodók, hogy mikor mozdul el, vagy tesiórán ciki átöltözni. Nem merek neki szólni ,hogy tampont akarok használni. Régebben...

Soft tampont?! Használt már valaki soft tampont?

Elmondanátok a tapasztalataitokat? Most vettem egyet, és hát kicsit furcsának találom. A szivacsot szimplán csak összenyomom és úgy helyezem fel? Ugyanúgy kell, mint a tampont?

Tampont hogy kell felhelyezni?

Már ha hozzáérek a szűzhártyához, már akkor fáj! Azt a kis lyukat sem találom, ahol vér kifolyik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!