Lehetséges hogy a tampont nem találom?

válasza:préseljem a hasamat? iígy még nem jártam. felnyultam magamnak és nincs ott semmi a betétemen folyás volt szóval elvileg nincs ott .
De milyen mélyre mehet? A menzeszem már szinte nincs meg de úgy gondoltam hogy reggel felteszek egyet. A szobámba szoktam ilyenkor feltenni a zacskóját sem találom a kukába.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én is volt, hogy elfelejtettem, hogy feltettem-e, de
1. ott a madzag az látszik
2. ha felnyúlsz, érezned kell a tampon végét
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok ! Az a gond hogy nem tudom tettem e be tampont. Voltam WC-n az biztos hogy az előzőt ki vettem de hogy tettem e be egy újat arra nem emlékszem. Madzag nem lóg úgyhogy egy kicsit megijedtem es addig nem merek másikat tenni . Kicsit utánna olvastam sokan azt...
Nagyon kellemetlennek érzem a menstruációs és a szex témát a szüleimmel. A betétet gyűlölöm! Nagyon rossz, hogy mondjuk lovaglásnál azon aggodók, hogy mikor mozdul el, vagy tesiórán ciki átöltözni. Nem merek neki szólni ,hogy tampont akarok használni. Régebben...
Elmondanátok a tapasztalataitokat? Most vettem egyet, és hát kicsit furcsának találom. A szivacsot szimplán csak összenyomom és úgy helyezem fel? Ugyanúgy kell, mint a tampont?
Már ha hozzáérek a szűzhártyához, már akkor fáj! Azt a kis lyukat sem találom, ahol vér kifolyik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!