Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kihez forduljak?

Kihez forduljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves nő vagyok, 28 nap múlva leszek 22.

Már többször előfordult, hogy késett a menstruációm.

Most legutóbb 2 hetet késett, illetve volt hogy egy hetet késett.

Kihez forduljak?

Sok nőgyógyásznál voltam már, legutóbb egy eléggé alapos látott.

Tudtok ajánlani endokrinológust?

Válaszokat előre is köszönöm!

szept. 2. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Ha teljes hónapok kimaradoznának, azzal talán foglalkoznának. Ez önmagában nem kóros. A szervezeted jobban tudja a dolgát, mint ahogy azt a biológia könyvben leegyszerűsítve leírják.
szept. 2. 18:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod
szept. 2. 19:04
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Nem ért esetleg komolyabb stressz?
szept. 2. 20:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Most nem igazán. Nyaraltam, pihentem, táborban voltam.
szept. 2. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
27%

4#

Pozitiv stressz is érhetett a megváltozott környezetben...

Ha az "alapos" nőgyógyász nem küldött endokrinológushoz, akkor valszeg nincs is rá szükség, nem tekinthető kórosnak. A két hét kicsit soknak tűnik, de van akinek egész hónap is kimarad, mégis rendben van.

szept. 2. 21:33
 6/8 Gézu5 ***** válasza:
0%

Szia, az exemnél a szülésig, irtó összevissza volt, hónapokig is akár....

A szülés után 3-4 napos pontosságra állt be a mesije.

A lányomnál az antibébi tabi állította be normálisra.

szept. 2. 23:23
 7/8 Gézu5 ***** válasza:
0%
*is akár késett..
szept. 2. 23:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Hatos, a fogamzásgtló nem beállítja, hanem LEÁLLÍTJA a ciklust. Felnőtt férfiként ezt illene tudnod.

Kérdező: egy élettani ciklus luteális fázistól függően 21-36 napos, szóval simán belefér a csúszás.

Hogyha rendszeresen kimaradnak hónapok, esetleg túl sok vér távozik - pl egyóra alatt megtelik a betét minden alkalommal, vagy végig csak pecsételgetsz, akkor kell orvoshoz menni vele.

szept. 3. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Opel Corsa C jobb első index probléma Mik lehetnek az okai? Milyen tippeket javasoltok? Kihez forduljak?

Jobb első indexem gyorsan villog,műszerfalon a jelzése szintén ugyan ez.Lett cserélve izzó,működött is egy ideig. Akik próbálták az azzòt cserélni emlìtettèk,hogy nem tudják rendesen becsavarni a fogatot. OPEL Corsa C Évjárat:2000 Első autóm.(24/L)

Repedezett kis és nagy szemérem test viszketés csikló mitől lehet? Kihez forduljak már?

Igazából régóta ez van de akár melyik nőgyógyászná jártam mindig rendben vannak az eredmények szűrések. És ennyi mondván ők nem látnak semmit pedig az egész itt ott ki reped, hiányos a bőr piros és nedves is. Szerintem izzadság okozhatja de nem tudom. Tusolás és krém...

Budapesten folyamatos szédüléssel, ájulásérzettel hova/kihez forduljak?

Kb egy hete folyamatosan szédülök, sokszor úgy érzem majdnem el tudnék ájulni, ilyenkor sápadt vagyok, gyengének érzem magam. Van, hogy elmúlik egy időre, de utána visszatér és órákig tart, kb semmit nem tudok csinálni miatta. Mindegy, hogy mennyit alszom vagy eszek,...

Már 3 napja szinte nem aludtam semmit hová/kihez forduljak ezzel?

Valaki segítsen hová forduljak ezzel a problémával?Már teljesen ki vagyok merülve nem bírok gondolkozni sem ahogy kell Mitől lehet ez hogy nem bírok elaludni?

Hova/kihez forduljak ilyen alvási problémával?

Alapvetően nincs baj az alvásommal: gyorsan el tudok aludni, alvás közben nem kelek fel, és kb. 6 órányi alvás után kipihenten ébredek. De ez csak akkor van így, ha hajnal 3 és 6 óra között fekszek le. Ha ettől korábban fekszek le, akkor vagy nem tudok elaludni, vagy...

Mitől lehet az, hogy amikor menstruálok megy a hasam? Ez természetes? Vagy forduljak esetleg nőgyógyászhoz?

Kérlek értelmes válaszokat adjatok, mert kicsit félek. Köszönöm! 14/L

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!