Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhes lehetek vagy egyáltalán...

Terhes lehetek vagy egyáltalán nem?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban 7x is együtt voltam a barátommal, nem szoktunk ilyen rendszeresen, mert messze lakunk egymástól. Mindig óvszerrel védekeztünk, már fél éve ezt a módszert használjuk. Január tájt nagyon megfázott a vesém, még a mai napig is néha fáj ..

Viszont alig iszok de rengeteget kell pisilnem, ilyen még sosem volt, a terhesség miatt lehetséges nem ? De a gumi nem szakadt ki, ügyeltünk mindenre mint mindig.

Rosszul sem vagyok, hányingerem sincs pedig 2 hete volt mikor utoljára együtt voltunk, holnap kell megjönnie, előző napokban görcsölgettem este-reggel, ahogy menstruáció előtt szoktam, viszont a melleim most nem nagyon fájnak, csak ha megnyomogatom.. menstruáció előtt mindig kijönnek a pattanásaim most is kijött kettő.

Közbe figyelem a mell elszíneződését, de nem tapasztalok változást. Valaki segítene ?

Egy 18 éves lány

2014. máj. 5. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Korai találgatni, ilyenkor még nem lehet tudni, és a legtöbb fogamzás el is megy az első hónapban.
2014. máj. 5. 19:49
 2/2 anonim válasza:
Bébike! Hát ha óvszerrel védekeztek, és nem történt "baleset" és a szex végeztével mindig látod, hogy ott van a cuccos a gumiban, akkor mitől lennél terhes? :) Az, hogy a veséd megfázott, na az már okozhat komolyabb problémát, főleg ha nem lett rendesen kikezelve, és esetleges szövődmények alakultak ki...minél előbb menj el dokihoz és mond el a panaszaidat!
2014. máj. 7. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!