Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megtegyem? (kerdes túl rövid)

Megtegyem? (kerdes túl rövid)

Figyelt kérdés

Lehet nem ide tartozik a kérdés normális választ nem kaptam. Na szóval a hónaljam egy kicsit szőrös ezt úgy értem hogy egy kis rész szeretném leborotválni de anyukám csak húzza ezt az ügyet. Már mondtam neki decemberbe is meg most márciusba meg áprilisba is es azt mondta majd ha bejön az oylan időszak hoyg rövidújjúba kell menned majd akkor. Már most is idegesít mert tesin rövidújjúba vagyok es nem szeretem nagyon felemelni a kezem. Arra gondoltam hogy van itthon egy használt borotva megtisztítom es leszedem mert nekem nem volt hajlando venni nem úgy mondtam neki hogy de vegyél már bassz*s tökre idegesítő hanem ezt szeretném innen eltüntetni.Többször is mondtam neki finoman utaltam rá hogy vegyen de nem akkor majd én megteszem nem fogom magam égetni ilyennel!

13l azért nem csináltam eddig mert nemrég kezdett el nőni rendesen.

Es most ma szeretném bezárkózok a fürdőbe.

2014. máj. 6. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Tegyed.
2014. máj. 6. 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké nemsokára írok:D
2014. máj. 6. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Tegyed!
2014. máj. 6. 20:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy nem engedik, de megértelek. Én is borotválnám.
2014. máj. 6. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült:) de jo erzes!:D majd kíváncsi vagyok mikor veszi észre!
2014. máj. 6. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!