Ezt nevezik PCOSnak?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, Erdélyben élek, nőgyógyásznál voltam, de mivel románhoz tudtam csak elmenni, ezért nem sikerült egész teljesen megértenem a dolgot. Rendszertelen menzesszel mentem oda. Szedetett velem Diane-t fél évig, amitől eléggé beteg voltam. Fél év után abbahagytam, nem volt menzeszem pár hónapig így visszamentem. Elmagyarázta, hogy a petefészkem olyan, mintha kis virág lenne a ciszták miatt és, hogy meglepően sok nő kerül ebbe a megbetegedésbe itt Székelyföldön. Azt javasolta, hogy vagy szedjem tovább a tablettákat, vagy menjek endokrinologushoz, ha késöbb babát szeretnék. Előzőt teljesen kizártam. Na de az alapvető kérdésem, hogy ezt nevezik PCOSnak. ?2014. máj. 9. 08:18
1/1 anonim válasza:
Igen ezt. Ne szedj fogamzásgátlót azzal csak rontasz. Gyógyszer + diéta + mozgás = 3-as kezelés ez a legjobb gyógyszer erre a kezelésre. Itt mindent megtudsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!