Félek nagy a baj, de mégis mekkora?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 16 éves lány vagyok és kétségbe vagyok esve. Lefeküdtem a barátommal a menstruációs időszakom előtt 4 nappal, persze védekeztünk de kiszakadt. Így már 1 hete késik és attól félek nem lehet-e esetleg baj.2014. máj. 12. 06:34
1/9 soarmin válasza:
mivel a pete ereskor tortent ezer bizztos a gyerek
2/9 anonim válasza:
Ahol te élsz, ott még nem találták fel az esemény utánit?
3/9 anonim válasza:
Lehet baj, esemény utánit bevehettél volna.
6/9 anonim válasza:
Próbálj megnyugidni. Ha első alkalommal voltatok együtt, normális a késés. De ha nem, akkor lehet a stressz miatt. Ne görcsölj rá, ne idegeskedj, azzal csak rosszabb.
7/9 anonim válasza:
Nehogy elhídd a hülyeségeket ami itt páran írtak! Mensi elött 4 nappal nem valoszinü a peteérés! De persze mindig kell védekezni mert mégha kicsi is rá az esély azért lehet extra peteérés. Aktus után 2 héttel csinálj tesztet ha addig nem jön meg! Azért tényleg nem ártott volna bevenni eseményutánit ha jutott is beléd spermium! 30/ N
8/9 A kérdező kommentje:
Csak jóval esemény után derült ki a baj ezért nem mentem el tablettát venni.
2014. máj. 12. 15:07
9/9 anonim válasza:
az esemény utánit 72 órán belül beveheted. vagy az egész hogy derült ki jóval 72 óra után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!