A lányomnak mi az a hüvelyében?
A lányom 10 éves olyan wvan a kis hüvelyében, mint nekem szülés után olyan vadhús. Szerintetek vigyem orvoshoz vagy mi a teendö ilyenkor?
Teljesen tanácstalan vagyok.
Aztán holnap azt látjuk a fókuszban hogy az anyuka anális prosztata és/vagy vakbélvizsgálatot hajtott végre a gyerekén, mert neki joga van a gyerek testnyílásaiban turkálni. :)
Arról meg nem is beszélve, hogy mégis mi lehetne egy kislány hüvelyében? Teljesen normális egészséges gyerek, nem kell egyből rákra meg agydaganatra, jelen esetben puncirákra gondolni.. Az internet átka. Elolvasod az egészség témakör kérdéseit, és az önjelölt orvosok máris legalább 20 fajta rákot diagnosztizálnak magukon.
"De eleg volt hogy szethuztam a szemeremajkait es mar onnann lattam"
Ez messze van még a turkálástól. Egy anya meg akár turkáljon is, ha a gyereke egészségéről van szó.
Megfogta a nemi szervét, és széthúzta. Nem csak rápillantott, vagy véletlenül meglátta. Ez már szerintem turkál kategória.
Azt meg már meg sem merem kérdezni a nagy "figyeljünk a gyerek egészségére" anyukáktól, hogy mit szólnának ha az apa csinálta volna ezt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!