Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A lányomnak mi az a hüvelyében?

A lányomnak mi az a hüvelyében?

Figyelt kérdés

A lányom 10 éves olyan wvan a kis hüvelyében, mint nekem szülés után olyan vadhús. Szerintetek vigyem orvoshoz vagy mi a teendö ilyenkor?

Teljesen tanácstalan vagyok.

2014. máj. 12. 17:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha azt a valamit a kislány nem érzi, akkor nem is kérheti meg az anyját, hogy nézze meg. Egyébként meg úgy gondolom, hogy egy anyának igenis példát kell mutatnia abban, hogy egy nőnek figyelni kell magára, a mellünkre, a hüvelyünkre is. Ezt pedig nem 15-16 évesen kell elkezdeni mondogatni, mert akkor már rég szexelnek lányok (sajnos), de úgy, hogy fogalmuk sincs, hogy mi hogyan zajlik. Csak olvassatoki el néhány kérdést itt, minden nap kérdeznek valami bődületes hülyeséget. Van olyan, aki azt se tudja, hogy mi az a csikló,de szexel. Komolyan.
2014. máj. 12. 21:36
 12/17 anonim ***** válasza:
Hú...hát szerintem aki azt írta nem nézheted meg a gyereked hüvelyét,annak nincs gyereke,igen is jogod van figyelni rá!
2014. máj. 13. 08:40
 13/17 anonim ***** válasza:
27%

Aztán holnap azt látjuk a fókuszban hogy az anyuka anális prosztata és/vagy vakbélvizsgálatot hajtott végre a gyerekén, mert neki joga van a gyerek testnyílásaiban turkálni. :)

Arról meg nem is beszélve, hogy mégis mi lehetne egy kislány hüvelyében? Teljesen normális egészséges gyerek, nem kell egyből rákra meg agydaganatra, jelen esetben puncirákra gondolni.. Az internet átka. Elolvasod az egészség témakör kérdéseit, és az önjelölt orvosok máris legalább 20 fajta rákot diagnosztizálnak magukon.

2014. máj. 13. 12:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem turkált a gyerekben! Csak figyel rá. Ez az anya dolga.
2014. máj. 13. 14:32
 15/17 anonim ***** válasza:
De bizony turkált benne.
2014. máj. 13. 14:35
 16/17 anonim ***** válasza:

"De eleg volt hogy szethuztam a szemeremajkait es mar onnann lattam"

Ez messze van még a turkálástól. Egy anya meg akár turkáljon is, ha a gyereke egészségéről van szó.

2014. máj. 13. 14:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Megfogta a nemi szervét, és széthúzta. Nem csak rápillantott, vagy véletlenül meglátta. Ez már szerintem turkál kategória.

Azt meg már meg sem merem kérdezni a nagy "figyeljünk a gyerek egészségére" anyukáktól, hogy mit szólnának ha az apa csinálta volna ezt..

2014. máj. 13. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!