Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön meg a menzeszem?

Miért nem jön meg a menzeszem?

Figyelt kérdés
17éves lány vagyok,6éve menstruálok,az elején viszonylag rendszeres volt,de 1-2éve megváltozott minden.Tavaly volt olyan,hogy 2hónapig megvolt,idén úgy nézett ki,hogy beállt.Utoljára áprilisban jött meg,5-én el is múlt.Ebben a hónapban viszont semmi!Anyám piszkál,hoyg terhes vagyok,mert van barátom,aki minden hétvégén itt alszik.Igaz,nem védekezünk(nem ment el bennem),de egyszer sem lettem így terhes.Meg tőle se lett még senki sem így.A hasam fent,bal oldalt állandóan szúr.A vesém szerintem,lehet felfáztam? Volt nekem olyan,hogy a hüvelyfal meglett sértve,akkor ömlött belőlem a vér.Most barnás folyásom van,alvadt vér szerűség jön ki belőlem!Szerintetek terhes vagyok,vagy mi lehet a baj?Eddig nem aggódtam ennyire sosem,mert anyám nem idegelt ki! Köszi előre is!

2014. máj. 12. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát pedig benne van a pakliban hogy terhes vagy mert attól hogy nem megy el még az előváladék tartalmaz ondót az meg h*lye kifogás hogy eddig még senki nem lett tőle terhes így te sem lehetsz én csinálnék egy tesztet a helyedben.
2014. máj. 12. 21:39
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a tippet! nagyon félek,beszéltem a szomszédommal is,azt mondta ő is hogy csináljak egy tesztet! valamikor vennem kéne.de mondta azt is,hogy lehet csak felfáztam vagy ilyesmi.lehetséges?
2014. máj. 12. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Persze az is lehet de ezt így elég nehéz megmondani az a biztos ha csinálsz egy tesztet akkor már legalább azt kizárhatod és ha addig nem múlik el akkor irány az orvos ő majd megmondja hogy mi bajod van.
2014. máj. 12. 21:44
 4/10 A kérdező kommentje:
asszem holnap veszek is egy tesztet.azt mondta a csaj(2gyereke van),hogy ha nem mutatja ki a teszt akkor nyugodjak meg,ha 2hét múlva se jön meg akkor irány a doki.nagyon félek megcsinálni:(
2014. máj. 12. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Elhiszem hogy félsz de jobb minél hamarabb megcsinálni mert minél tovább vársz annál idegesebb leszel. Ha pedig szerencséd van és nem vagy terhes akkor mehetsz a dokihoz és megúszod.
2014. máj. 12. 21:47
 6/10 A kérdező kommentje:
azzal nem függhet össze hogy fel lett sértve a hüvelyem fala?
2014. máj. 12. 22:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Meglehet de ezt így elég nehéz megmondani tekintve hogy nem vagyok nőgyógyász ráadásul így leírás alapján csak elképzelni lehet de igen előfordulhat bár akkor nem fájna a veséd és a hasad.
2014. máj. 12. 22:02
 8/10 A kérdező kommentje:
mindegy,minél hamarabb beszerzek egy tesztet és megcsinálom.nagyon remélem,hogy nem vagyok terhes.17évesen nem akarom tönkretenni az életemet egy babával,és megölni sem akarom,hisz egy életről van szó:)
2014. máj. 12. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát igen nemkéne ilyen hamar teherbe esni és épp ezért nemártana védekezni bár természetesen nem akarok beleszólni csak jó tanácsként.
2014. máj. 12. 22:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Aki tartósan nem esik teherbe megszakításos védekezés mellett, az valószínűleg amúgy sem esik teherbe. Szóval mindenképp védekezzetek. Ahogy mondtad, 17 évesen nem kéne még a baba. Zárd ki minél előbb ezt a lehetőséget, és legközelebb okosabban!
2014. máj. 12. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!