Ez mi lehet? Felfázás?
Figyelt kérdés
Péntek este kezdödött, hogy nagyon görcsölt az alhasam. Azt hittem hogy meg fog jönni, de nem azmiatt volt. Végül bevettem egy nospat, akkor elmúlt a fájdalom. Viszont azóta irritált az alhasam, nem fáj, hanem mintha viszketne, a húgycsövemnél is ezt érzem, ha pisilek akkor olyan mintha szúrna vagy égetne. Ez felfázás lehet? Házilag mit tudok tenni ellene?2014. máj. 13. 15:36
1/6 anonim válasza:
Igen, ez megfázás lehet, és antibiotikumos kezeléstől két nap alatt meggyógyulsz. Tipikusan nem az a fajta dolog, amit jó ötlet halogatni és házilag gyógyítgatni próbálni, mert ha átmegy kismedencei gyulladásba, az már a női szerveket is érinti, nehezebb tőle megszabadulni és nem utolsósorban baromira fáj.
3/6 anonim válasza:
Háziorvoshoz menk el, felír antibiotikumot. A patikában kérj hozzá hüvelyregenerálót is, mert anélkül könnyen lehetsz gombás az antibiotikumtól!
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, én is felfázásra gyanakodtam ezért holnap el is megyek orvoshoz. azért próbálok sokat inni, hogy enyhüljön a probléma.
2014. máj. 13. 17:09
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm. Sok folyadék, tőzegáfonya kapszula és ülőfürdő után elkezdett javulni.
2014. máj. 15. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!