Miért nem jön meg?
Figyelt kérdés
A barátommal kb. egy hete lefeküdtem gumi nélkül. Ezután gyanus volt, hogy terhes vagyok, mert nem jött meg. Viszont csináltam egy terhességi tesztet, az negatív lett, de még mindig nem jött meg. Pedig már lassan egy hete, hogy meg kellett volna jönnie?
Ma amikor wc-n voltam, egy kicsit véres volt a váladékom, de nagyon minimálisan. Barátom utána olvasott és ez arra utal elvileg, hogy méhszáj gyulladásom van. Ez is lehet a menstruáció késésének az oka?
2014. máj. 14. 21:06
1/2 anonim válasza:
Gratulálok anyuka, ön terhes. Forduljon orvoshoz a kismamakezelés megkezdése miatt.
2/2 anonim válasza:
Egy teszt nem teszt, főleg nem aktus után egy héttel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!