Mit tegyek? Vagy ez így normális?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, lassan 2,5 éve menstruálok, az elején pontosan megjött, kb. fél évig, utána késegetett 2-3 napot, most előző hónapban 4-5 napot, és már most is 5 napja késik... Mitől van ez? Nem szexeltem, szűz vagyok, akkor lehetek terhes? És miért nagy a hasam alja? Alapvetően se vagyok kövér, 175 cm vagyok, és 55 kiló, de múltkor 4 kilóval több voltam, csak úgy. A hasam alja néha fáj...2014. máj. 15. 15:23
1/5 anonim válasza:
18 éves korig lehet rendszertelen a menzesz, van akinek hónapokig ki is marad, később majd beáll, de ez a pár nap még idősebbeknél is előfordul, nagyon ritka, hogy pontosan 28 napra jön meg.
2/5 anonim válasza:
1! ez azért igy nem igaz, 2-3 éven belül be kéne állnia. Vizsont a pár nap késés nem vészes, az a gáz ha több hónapra kimarad. egyébként ennyiidösen még azzal sem csinálnak angyon semmit, legfeljebb fogamzásgátlótaadnak rá ami nem oldja meg csak elfedi a problémát, de a kiváltó ok sajnos marad.
3/5 anonim válasza:
"Nem szexeltem, szűz vagyok, akkor lehetek terhes?"
A keresztény hitűek szerint eddig csak egyetlen példa volt erre a világtörténelemben. :)
4/5 anonim válasza:
17 éves korig illene beállnia rendszeresre, addig akár hónapok is kimaradhatnak. Nekem is kimaradt 5 hónap 16 évesen és teljesen normális volt.
Amúgy valóban 18 éves korig normális orvos nem csinál semmit, és nem terheli hormon tartalmú szerekkel a még fejlődésben lévő szervezeted.
5/5 anonim válasza:
Ez normális így, teljesen rendben vagy.
Általában 17 éves korodra kellene beállnia, de a 4-5 nap még a felnőtt nőknél is "belefér" a normálisba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!