Segítség miért van ez?
Figyelt kérdés
mikor a hüvelyembe nyúlok kb 10 cmre van ott valami hússzerű és hozzáérek akkor úgy érzem mintha a fenekembe nyúltam volna 16/l2014. máj. 16. 15:52
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon vicces .....
2014. máj. 16. 16:17
4/7 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam csak azt nem értem hogy miért érzem azt minta a popomba lenne az ujjam
2014. máj. 16. 16:24
5/7 anonim válasza:
Igen, az a méhszáj és tud ilyen érzést okozni.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm csak azert voltam megijedve mert 1 hete kb kaptam egy gyulladast es fertozest es volt egy masik dudor is ami a gyogyszeres kup utan elmult es most erre lettem figyelmes
2014. máj. 16. 18:43
7/7 anonim válasza:
Ha meg nagyon nem tudsz emgnyugodni akkor doki segít, bár szerintem Ő is a fentebbieket mondja majd rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!