Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hirtelen, egyszerre kifolyó...

Hirtelen, egyszerre kifolyó nagy mennyiségű/fél maréknyi/, nyúlós szagtalan panaszt nem okozó hüvelyből távozò váladék! Mitől? 23n

Figyelt kérdés
Még nem tapasztaltam ilyesmit és már második napja naponta egyszer előfordult!Cickafark és palástfű teát iszom úgy egy hete minden reggel!
2014. máj. 17. 09:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem felfázás, vagy valamilyen fertőzés okozhatja, de nem vagyok orvos. Szóval, ha nem múlik el pár napon belül, szerintem el kellene menned egy vizsgálatra.
2014. máj. 17. 09:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Peteérés idején egyszerre nagyobb mennyiségű tojásfehérje-szerű nyák távozása teljesen normális dolog. Ha a ciklusod közepe felé jársz, és ez csak 1-2 napig tart, akkor ne aggódj!
2014. máj. 17. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!