Lehet valami hormondolog miatt, hogy korábban majdnem két hétig kitartott egy epilálás, most meg alig négy napig, és ismét szőrös nagyon a lábam?
Figyelt kérdés
41 éves vagyok. Vagy okozhat ilyet esetleg valamilyen étel, vagy bizonyos tusfürdő? Korábban sokáig nem ettem tejterméket, most ismét eszek. Utóbbi időben dove tusfürdőt használok. Esetleg ennek lehet az összetevői között valami, ami serkenti a szőrnövekedést?2016. jún. 19. 23:30
1/5 A kérdező kommentje:
Hormonváltozásra utal még, hogy régebben hat-hét napig tartott a menstruációm, mostanában pedig négy, esetleg öt. De ezeken a napokon már csak cseppekben mérhető.
2016. jún. 19. 23:32
2/5 anonim válasza:
Lehet hormonális oka. Nekem pajzsmirigy-alulműködésem volt (enyhe), és egyre szőrösebb lettem. Most úgy tűnik, rendbejött, és kevésbé vagyok szőrös, sokkal tovább kitart egy szőrtelenítés. Nem eszek tejterméket és gabonát egy ideje.
A tusfürdőnek szerintem nincs ilyen hatása.
3/5 A kérdező kommentje:
A tejtermék és a gabonák elhagyásával javult a helyzet mindössze? Vagy valami orvosi kezelés is van/volt?
2016. jún. 19. 23:45
4/5 anonim válasza:
Étrendváltoztatás, plusz gyógyteákat iszom, és méregtelenítek néha.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm.
2016. jún. 20. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!