Mit tegyek hogy megjöjjön? -bővebben lent
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és buta voltam mert januárban egy olyan életmódváltásba kezdtem amely a szervezetemre negatív hatással volt. Március közepe óta ezzel felhagytam, mert orvosi tünetei voltak, lefogytam az alapból 52kg-omról(164cm) 45-re, sápadt voltam, gyenge és fáradékony. Vérszegény pajzsmirigy problemam is volt de az mar helyreállt és kimaradt a menstruációm. Már többet eszem, sikerült 47kg-ra feltornáznom magamat, a tobbi panaszom is elmúlt kivéve egyet: azota se jott még. Február óta, tehát 4 hónapja. Mit tehetnék hogy ez mihamarabb visszatérjen? Féltem a jövőmet. Hallottam a vas szedéséről esetleges fogalmazásgátló szedésről de nem lehetne ez gyógyszerek nélkül visszatéríteni? Kérlek segitsetek!2016. jún. 20. 15:54
1/2 anonim válasza:
Amint eléred a megfelelő súlyt a szervezeted magához tér és nem fogja ezt a funkciót kikapcsolni mert a létfenntartás fontosabb. Légy türelmes!
A fogamzásgátló azért nem jó ötlet mert azt egyrészt vérzéshez kötődően kell elkezdeni különben hatalmas kavart csinál másrészt csak egy mesterséges vérzés, semmi köze a sajátodhoz, azt teljesen kikapcsolja, attól még nem lesz menzeszed sajnos, sőt jó eséllyel abbahagyod és zavar lesz az egészben.
Esetleg a cickafark és barátcserje (és egyéb ilyesmire irányuló) teával lehetne próbálkozni, ezek természetesek és általában működnek is.
2/2 anonim válasza:
Sok fehérje, B12 vitamin mesterséges pótlása, illetve máj fogyasztása jó eséllyel meghozza a vérzésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!