Mit csináljak? Pont akkor fog megjönni a menstruációm mikor a lovastábor van.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ebben a hóbapban 28.-átol lenne egy lovastábor amit bagyon várok, de pont akkor fog megjönni. Nem lenne ez baj, ha ki tudnám cserélni a betétet, de sajnos erre ott nem nagyon van lehetőség. A szüleim nem értik meg, hogy így nem tudnám élvezni a lovaglást. Nekem nagyon sok szokott lenni plusz még ugye a táborban többet is kell "mozogni" mint általában. Mindig izgulnék hogy nem ázott-e át vagy valami. A szüleim ezt miért nem értik meg? Így egy kín-szenvedés lesz az egész tábor! Most mi legyen?2016. jún. 21. 18:55
2/20 anonim válasza:
Én nem hagynék ki egy olyan programot amit várok és amin szeretnék részt venni.
Létezik tampon. 6-7 órát kibír, ha mellé raksz egy betétet is, garantáltan nem ázol át.
Cserélni pedig bokorban is lehet, ha a pisilést megtudod oldani ezt is meglehet. Víz van nálad, azzal kezet mosol, plusszba kézfertőtlenítő és gond nélkül lehet használni a tampont akár a szahara közepén is.
3/20 anonim válasza:
Ez gaz.nehogy mar véres tampont a bokorban??
sztem se menj..anyád nem érti meg????akkor nem minösítem inkabb..
4/20 H_Vivien válasza:
Nyilván, ha szólsz a táborban, hogy megjött tolerálni fogják, hogy többet jársz mosdóba, végülis nem kényszer munkatáborba mész :) Ha terepre mentek,akkor tampon+betét, esetleg egy mérettel nagyobb tampon és éjszakai hosszabb szárnyasbetét. Ha terepre mentek, hosszabb időre, vigyél váltás tampont, betétet és kézfertőtlenítőt. A használtat higiénikusan eltenni, nem eldobni és kész. Ne izguld túl, csak érezdd jól Magad. Ha még nem használtál tampont (nem tudom mennyi idős vagy) kérdd anyukád segítségét.
5/20 A kérdező kommentje:
A szüleim ilyen téren nem meggyőzhetőek. Ha egyszer eldöntötték akkor menni kell és kész... A bokros megoldás nem hinném hogy elég higénikus.. Tampont pedig nem enged anyukám. A táborban pedig nem lehet megmondani hogy nekem most megvan, mert elég furán néznének rám.. (Most megyek először) Nem tudom hogy fogom így kibírni.
2016. jún. 21. 19:19
6/20 anonim válasza:
Egy nőt ennyire nem akadályozhat a menstruációja, ez egy természetes dolog, jobb ha hozzászoksz. Mosdóba ilyen nyári melegben pisilni is megy az ember óránként, nem kell senkinek szólnod arról, hogy neked éppen megvan, és egy jó nedvszívó betét mellé nem kell tampon. Legyen nálad egy mini tusfürdő, nincs mindenhol szappan és intim törlőkendő, így biztosan jól tudod magad érezni és nem lesz baleset sem. Egy kis övtáskában a betétjeid és a többi cucc is elférnek, hogy minden kéznél legyen. Gondolj pl. a sportoló nőkre, ők sem hagyják ki az edzést a menzeszük miatt.
7/20 anonim válasza:
Miért néznének furàn Ràd?Szólsz a tàborvezetőnek és kész.Egyébbként nem is kell szólni,elmész mosdóbe.Gondolom màsnak is van màr meg,ez egy teljesen természetes dolog😃
8/20 A kérdező kommentje:
Tudom hogy természetes dolog, de csak 14 éves vagyok és szűz (azt olvastam hogy) így a tampont nem tudnám használni. Anyukám azt mondta hogy ez az én bajom oldjam meg valahogy.. És a sportolók gondolom (többnyire) tampont használnak.
2016. jún. 21. 19:33
9/20 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam hogy szólok, de ő férfi és nem értené meg (mesélték hogy az egyik lánynak tavaly pont ez volt és haza küldte).
2016. jún. 21. 19:36
10/20 anonim válasza:
"A bokros megoldás nem hinném hogy elég higénikus.." - nyugi, a természetes "kosztól" nem kell annyira félni. Baktérium van benne millióféle, de a szervezetünk generációk ezrei óta jobban fel van rá készülve, mint mondjuk egy klórban úszó vécécsészére. Pláne ha éppen megvan, folyik ki belőled állandóan a lúgos vér, az elfertőződésnek ilyenkor a legkisebb az esélye. Ha tampont nem tudsz használni, cserélgesd a betétet, ahogy írták: ahol a pisit meg lehet oldani, ott ezt is. A betétek felülete ráadásul steril - lehet bokorban is cserélni, nem lesz semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!