Mi okozza a ciklus közbeni vérezgetést és az alhasi szurkálást?
Fogamzásgátlót szedek már 3 éve, tavaly váltottam, mert a réginek alacsonynak bizonyult már a hormontartalma. Az új (Milligest) teljesen jól bevált eddig, azonban az elmúlt hónapban néha észrevettem, hogy egy néhány milliméteres foltban véres lett a bugyim. A múlt héten menstruáltam, időben megjött, 6 napja szedem a fogamzásgátlót és tegnap, illetve tegnapelőtt is észrevettem ugyanezt, hogy pár milliméteres véres folt lett a bugyimon, szinte csak egy pötty. A hüvelyváladék is erősebb, mint lenni szokott.
Ezen kívül már évek óta időszakonként szurkál jobb oldalt alul a hasam, néha olyan érzés, mintha valami lenne ott. Kiskoromban volt sérvem, így eddig annak tulajdonítottam ezt, azonban utánaolvastam és a tünetek alapján akár mióma vagy polyp is lehet.
Ezeknek valóban ilyen tünetei vannak vagy csak megint gyógyszert kellene váltanom, mert ismét gyenge lett?
Mivel ez a második egymás után ezért váltani kell és javasolt a gumi is mert előfordulhat hogy már nem is hat megfelelően!
Nekem akkor volt ilyen fájdalmam amikor multicisztás volt mindkét petefészkem, tabletta mellett, megnéztek UH-val és ott volt a sok-sok betokosodott tüsző, meg nem értek csak elindult de nem szívódott fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!