Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 8 napja késik a mensim, még...

8 napja késik a mensim, még szűz vagyok. Lehet a melegtől? Érettségi miatt idegtől? Vagy sok energia italtól? 17l

Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 01:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Ebből a háromból az idegességtől késhet a legnagyobb eséllyel. Ha még nem állt be akkor főleg.

A sok energia ital mennyit jelent? A napi egy doboz az ajánlott, szóval már 2 doboz soknak számít ebben a felfogásban.

De ha koffeinfüggő vagy akkor késhet attól is.

2016. jún. 29. 01:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy probléma lenne, sok minden összejött most neked. Az energiaital is felpörget aztán elhasznál minden energiádat, vízelvonó hatású, mellette fokozottan kéne innod, meleg volt, még nagyobb a dehidratáció és még az idegesség.. Szerintem tökéletes kombó, hogy egy ilyen dologba beleszóljon, mint a mensi.

Egyébként most nekem is késett és rövidebb ideig is tartott, szerintem nem ittam eleget a melegben.

2016. jún. 29. 01:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem érettségi miatt, meg aztán egyetemen vizsgaidőszakokban sosem jön meg a menstruációm, mert annyira idegeskedek. Voltam vele orvosnál és ő mondta, hogy a sok stressz miatt késhet vagy kimaradhat, úgyhogy igen. Igyál magnézium pezsgőtablettát
2016. jún. 29. 03:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!