Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kevés vér, sok "vérrög". Mire...

Kevés vér, sok "vérrög". Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Pár hónapja erősen görcsölök menstruáció alatt, pedig ilyen sosem volt ,mindig könnyen megúsztam. Sok dolgom volt, mindenki magyarázta, hogy ez normális, így nem mentem el vele orvoshoz, holott zavart valahogy...

Ma jött meg, na most elszabadult a pokol :(

Olyan fájdalmaim vannak, hogy folyamatos hányingerem van tőle, állandóan ráz a hideg, lever a víz, még a lábaim is lezsibbadnak. Két nospán, és két fájdalomcsillapítón vagyok ma már túl, de megint kezdi...

Vér szinte nem is jön, csak kisebb vérrögök (?), de abból viszonylag sok. Már csak megszokásból, meg persze a higiénia miatt cserélgetem a betéteket, az egész napi produktumra elég lett volna egy, pedig ilyenkor szokott a legerősebb lenni.

Persze, bejelentkezek a nőgyógyászhoz, ha elmúlt megyek is, de kezdek ideges lenni.

Ha valakinek ismerősek ezek a tünetek, tudna valami tanácsot adni?

2016. júl. 2. 01:59
 1/2 anonim ***** válasza:
54%
Kezdj el sportolni. A doki is jó ötlet. A székleted nem hígabb a szokásosnál?
2016. júl. 2. 03:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Aszpirint vegyél be, az hígítja a vért, és a fájdalmadat is csillapítani fogja. Cickafark teából jó sokat igyál!
2016. júl. 3. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!