Már vagy két hete megvan a menszeszem és három nap múlva megyünk fürdeni. Mit tegyek? Miért van meg két hete?
Figyelt kérdés
2016. júl. 2. 16:27
1/7 anonim válasza:
Már régen el kellett volna menni nőgyógyászhoz. Lehet mióma, vagy bármi más az oka.
2/7 anonim válasza:
2 hete megvan, te pedig kérdést írsz ki ahelyett, hogy elszaladnál a dokihoz? Meg is érdemled! Három nap múlva sem fog elmúlni szerintem, ha már két hete megvan...
3/7 A kérdező kommentje:
13éves vagyok és nem erősen van meg. Olyan mintha már az utolso napok lennének de nem akar a vérzés elálni. Nagyon görcsöl a hasam már több napja.
2016. júl. 2. 16:51
4/7 anonim válasza:
Szerintem 13 évesen se normális, hogy 2 hétig van meg. Menjetek el orvoshoz anyuddal, legalább hamarabb túlleszel az elsőn, utána meg már nem fogsz félni, ha ténylegesen komoly probléma miatt kell menned.
19L
5/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hány éves vagy, a szüleid helyében már rég elvittelek volna nőgyógyászhoz.
NEM NORMÁLIS kér héten át menstruálni.
6/7 anonim válasza:
Ha nem rég jött meg, akkor akár normálisnak is mondható, ilyenkor még a hormonok játszadoznak. Az első években velem is többször előfordult, hogy két hétig megvolt, de olyanról is hallottam, akinek három hétig eltartott. Persze azért ha elmész egy nőgyógyászhoz, azzal nem árthatsz, ugyanis a hosszantartó, erős menstruáció vérszegénységhez vezethet. Valamilyen vaskészítményt mindenképp szedj.
7/7 anonim válasza:
Nekem az első edig volt meg....
Most 3-om hétnél tartok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!