Ez endometriosis lehet? :/
Tegnap megjött a menzeszem és székletelés közben szúró érzést éreztem az alhasamban. Eléggé fájt és már máskor is volt ilyen de nem ennyire fájdalmas.
Ez akkor endometriosis lehet mindenkepp? 16/L
Koszonom a valaszt:)
Sose szokott fajni, mindig normalis a szekeles, de csak ilyenkor szokott neha szuro erzes lenni.
Szerintem meg 1000% hogy ez nem az. Durvabb tunetei vannak. Es jobban faj mint azt hinne az ember.:(
Ez nekem is van neha, es megsem kotodik az endometriozisomhoz.. ez vitaminhianyhoz kotott inkabb. De van akinek teljesen tunet nelkuli. Miert pont ez a betegseg jutott az eszedbe? Rengeteg betegseghez tarsulhat ez.
Menj orvoshoz ő kitudja deriteni es tovabb kuldhet! :)
Ha csak menzesz alatt fáj akkor nem igazán endo. Ez inkább lehet a nyomástól, a vérbőségtől.
Az endo piszok rossz, székeléstől függetlenül van fájdalom, sugrázik és a gyógyszerek sem nagyon segítenek. Ciklus alatt is jelentkezik fájdalom és minden hónapban ismétlődik. Viszont van aki tünetmentes.
Dokival érdemes beszélni hogy mivel lehet enyhíteni.
Koszonom szepen a valaszokat, mar kicsit megnyugodtam!:)
El fogok menni majd orvoshoz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!