Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez tényleg lehetséges, vagy...

Ez tényleg lehetséges, vagy ez csak vicc?

Figyelt kérdés

Kedves lányok, nők, hölgyek! Most néztem meg a "Csajok bosszúja" című filmet. Aki látta már, tudja: a filmben van egy jelenet, amikor is a férjet megszivatják, ösztrogént adnak neki, aminek hatására a mellbimbói nagyobbak lesznek.


A kérdésem az, hogy ez tényleg lehetséges? Ha egy férfi ösztrogént szed, a mellbimbói valóban megnövekedhetnek? Vagy ez csak vicc?


És ha ez tényleg bekövetkezik, a mellbimbók örökké így maradnak? Vagy idővel újra visszanyerik eredeti formáikat?


Bocs a kategóriáért, nem tudtam, hova írjam a kérdést.



2018. jan. 30. 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:
82%
Hát azt nem tudom hogy mi lesz a mellbimbóval, de hogy a "kiskapitány" nem működne jól a túlzott ösztrogéntől, az tuti. Gondolom a mellékhatások elmúlnának ahogy a hormonok normális szintre visszaállnának.
2018. jan. 30. 20:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Így van, a tiniknek is átmenetileg azért nagyobbodhat meg a mellük, plusz az újszülötteknek is nemtől függetlenül.
2018. jan. 30. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
