Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » A tavalyi balesetem óta...

A tavalyi balesetem óta zsibbad a bal lábam térdtől lefelé. Milyen orvoshoz menjek?

Figyelt kérdés
Kerékpáros balesetem volt, fejsérülés miatt akkor voltam neurológusnál is, készült mri, gerincem nem sérült. De azóta is enyhén, viszont folyamatosan zsibbad a lábam és bizsereg a talpam. Milyen orvost érdemes felkeresni?
ápr. 15. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Akár ideggyógyászt is felkereshetsz.
ápr. 15. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Neurológust keress fel.
ápr. 15. 18:04
 3/5 anonim válasza:
Ideggyógyászat és ortopédia. Bocsi, hogy ezt írom, de valószínűleg gerincsérv, de nyilván nem tuti biztos. Végig kell járni egy csomó vizsgálatot, de legelső, hogy a körzeti orvoshoz elmégy.
ápr. 15. 18:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy a 3 irja. Nemrégiben írtak olyat,hogy már nem kell beutaló sehova orvosi vizsgálatokra.Én ebben nem vagyok olyan bíztos,a kormány már sokat hazudott.
ápr. 15. 18:36
 5/5 anonim válasza:
4! Van ahová nem kell, de ezekre a helyekre mindig is kellett már a kommunizmusban is és mindig is qmióta azt hazudják hogy demokrácia van* ez nem rendszerváltás volt, hanem gengszterváltás, de a lényeg hogy először körzeti, és el kell mondani mi a gond, utána majd ő elmondja hogyan. tivább
ápr. 15. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!