Futás után vádli fájdalom?
Futás után a belső vádlim nagyon fáj.
Zsibbad, úgy érzem mintha nagyon feszülne. Viszont 2 hét múlva nekem kiképzésre kell menjek. Mit tegyek? Mitől lehet?

válasza:

válasza:2 év után akkora vádlid lesz, főleg ha még emelkedőnek is futsz!
A csirkeláb a múlté!
Kapcsolódó kérdések:
Valamiért mióta visszamentünk ettől a kevés sétától, mindig megfájdul a vádlim, és bármikor sétálok, mar ott is fájni szokott hamar. Viszont ha futok, vagy kocogok, ez nem jelentkezik. Mitől van ez? Cipőre gyanakodtam, de több fajta cipőben is megfájdult. Esetleg az,...
Tavaly nyáron kezdtem el futni, azóta kevesebbet megyek, mert nincs elég időm, az utóbbi futásom óta fáj a vádlim közepe ha leguggolok vagy megnyomom, futás után másnap magától is fájt. 3.5 kilométert futottam, futás közben nem fájt. Mitől lehet? Nyújtani szoktam előtte
Olvasgattam neten is, hogy mitol lehet, de nem lettem sokkal okosabb. Hatha valamelyikotok mar talalkozott ezzel. December ota elkezdtem jarni edzeni rendszeresen (ilyen 5kg tol szeretnek megszabadulni) es nagyjabol az elmult harom alkalommal amikor elkezdtem futni...
Esélyes vagyok a visszérbetegségekre? 23/F, 67 kg, 180 cm
Nyaron elkezdtem futni nem melegitettem be teny es valo es azon kaptam magam hogy futas kozbe faj a vadlim... Abba kellet hagynom a futast mivel annyira fajt hozzateszem hogy betonon futottam... Most marciusba ujra kezdtem a futast bemelegitettem elotte de ujra faj a...
Mostanában görcsöl a lábam, de nem tudom, hogy mitől van. Először csak éjjel éreztem, néha elő szokott fordulni, hogy arra ébredek, hogy iszonyatosan görcsöl a lábam, de pár perc alatt teljesen elmúlik és másnap már nem is érzem, viszont múlthéten sétáltam a városban...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!