Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ez mennyi idő, mire annyira...

Ez mennyi idő, mire annyira meggyógyul,hogy nem lesz piros,csak fehér?

Figyelt kérdés
márc. 4. 18:41
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Contratubexet használok rá és Sudocream-et.
márc. 4. 18:41
 2/26 A kérdező kommentje:
márc. 4. 18:42
 3/26 A kérdező kommentje:
Február 13 körül sérült meg.
márc. 4. 18:42
 4/26 anonim ***** válasza:
Mi ez, és hogy sérült meg?
márc. 4. 19:07
 5/26 A kérdező kommentje:
A karom.
márc. 4. 19:10
 6/26 A kérdező kommentje:
Valaki?
márc. 5. 22:05
 7/26 anonim ***** válasza:
Hogy sérült meg, mitől piros?
márc. 5. 22:10
 8/26 A kérdező kommentje:
Ezek vágások
márc. 6. 08:05
 9/26 anonim ***** válasza:
Ha csak a bőr felső rétege sérült, mint egy kisebb karmolásnál, akkor majd meggyógyul. Körömvirág kenőcs segítené a hámosodást, de igazából már nem kellene pirosnak lenni ennyi idő után. Ha mélyebb a seb, akkor maradandó nyoma lesz.
márc. 6. 09:36
 10/26 A kérdező kommentje:
A sudocream is hámosító. Még kenek rá contratubexet, ami heggyógyító.
márc. 6. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Alkarom sok fehér heg van és már lassan 2éve ugyan olyan a Alkarom hosszú ujjúba már nem szeretnék lenni. hogy menjek be a iskolába?

Alkarom sok fehér heg van és már lassan 2éve ugyan olyan a Alkarom hosszú ujjúba már nem szeretnék lenni. hogy menjek be a iskolába? Tanárok nem csinálhatnak semmit ha meg látják a hegeket?

3-4 hete másodfokú ègèsem lett a combomon. Mostanra fehèr lett a heg, az azt jelenti, hogy meg fog maradni?

Nem tudom, mit vegyek rà, bephantennel is kentem, meg körömvirág krémmel szoktam mèg. Egyszer a bőrgyógyàsz azt mondta egy màsik hegemre, hogy addig amíg ki nem fehèredik, elmúlhat.. Akkor ez màr nem fog? :( Ez egyből fehér lett szinte, ahogy elesett a seb, meg...

Megrázott az áram, és fehér színű nyoma maradt, menjek korházba, vagy az ügyeletre?

Szóval töltöttem az elektromos rolleremet, és mosogatás után kihúztam a dugót a konnektorból. A kezem még nedves volt, és rácsúszott a dugó fémes részére. Maradt kb. 1 cm hosszú 0,5 cm széles nyoma. A dugó fémes része kb. csak fél cm hosszú. Megnéztem, és lehetetlen...

Egy hónapja, sikeresen beütöttem a körmöm,ujjam. Most a körömágy felső részén már világos,fehér rész jelent meg. Hogyan tudnám levágni a...

Olló alatt elhajlik,nemigazán tudom vágni,meg azért ilyenkor kicsit fáj még.. Mindennap ragtapaszt rakok rá,hogy azért védjem valamennyire..KÉP :

A ragtapasz miatt fehér a seb körül? Felázott? Mély seb

Van egy kis nyilt rész az fehér, a többi szépen beforrt. Most vettem le a ragtapaszt, nem rakom vissza. Megmostam rögtön, nem büdös, gennyes. Esetleg sürgősségi? 1 centis vágott seb.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!