Ez mennyi idő, mire annyira meggyógyul,hogy nem lesz piros,csak fehér?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Alkarom sok fehér heg van és már lassan 2éve ugyan olyan a Alkarom hosszú ujjúba már nem szeretnék lenni. hogy menjek be a iskolába? Tanárok nem csinálhatnak semmit ha meg látják a hegeket?
Nem tudom, mit vegyek rà, bephantennel is kentem, meg körömvirág krémmel szoktam mèg. Egyszer a bőrgyógyàsz azt mondta egy màsik hegemre, hogy addig amíg ki nem fehèredik, elmúlhat.. Akkor ez màr nem fog? :( Ez egyből fehér lett szinte, ahogy elesett a seb, meg...
Szóval töltöttem az elektromos rolleremet, és mosogatás után kihúztam a dugót a konnektorból. A kezem még nedves volt, és rácsúszott a dugó fémes részére. Maradt kb. 1 cm hosszú 0,5 cm széles nyoma. A dugó fémes része kb. csak fél cm hosszú. Megnéztem, és lehetetlen...
Olló alatt elhajlik,nemigazán tudom vágni,meg azért ilyenkor kicsit fáj még.. Mindennap ragtapaszt rakok rá,hogy azért védjem valamennyire..KÉP :
Van egy kis nyilt rész az fehér, a többi szépen beforrt. Most vettem le a ragtapaszt, nem rakom vissza. Megmostam rögtön, nem büdös, gennyes. Esetleg sürgősségi? 1 centis vágott seb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!