Lábtörés után, volt olyan cipő ami nem tudtatok hordani vagy kényelmetlen lett?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
(talpam alatt csináltatott talpbetét van)
A barátnőmnek van egy látható bütyke a jobb lábán, és általában piros is szokott lenni, ilyenkor télen ugye csak zárt cipőket, magassarkú csizmákat hord...nem kérdeztem rá, mert lehet, hogy nem szeret beszélni róla, ezért érdekelne, hogy ez kb milyen súlyos, fájdalmas...
Sziasztok! Sajnos elég széles a lábfejem és emiatt, nagyon fájdalmas minden cipő viselete, főleg az első időszakban. A magassarkúban, a csizmában, tornacipőben, sőt néha még a sportcipőben is. Mielőtt valaki hülyeséget írna, nem vagyok túlsúlyos. 165 cm és 58 kiló...
Kényelmetlen ócska cipőt akarnak a munkahelyemen rákényszeríteni "kötelező viselni" meghatározással. Sajnos nem tudom hordani a cipőt mert nagyon nyomja a lábam a bokámnál nem megfelelően tartja a sarkam és a talpa is nagyon kemény és kidolgozatlan szóval semmilyen...
lúdtalpam is talán,sokba kerülne nekem mindig új cipőt venni, egy lúdtalpbetét megoldaná a problémát ? Ez a fajta megtetszett :
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!