Bokatörés után mennyi idő volt a felépülésetek?

válasza:Hát erre a kérdésre nehéz választ adni.
1, kor hány éves vagy, természetes minél fiatalabb annál gyorsabb és problémamentesebb a gyógyulás.
2, férfi vagy nő, nőknél a csontritkulás gyakoribb, tehát a gyógyulást ez befojásolhatja.
3, milyen törés. Egy egyszerű törés rendbe jön általában 2-3 hét fekvőgipsz, utána 4-5 hét járó és valamennyi gyógytorna és rendben van. Ennél súlyosabb, esetleg nyílt törésnél akár évek is lehetnek a gyógyulási idő, és a gyógyulás mértéke is lehet kérdéses. Lehet az a boka nem lesz csak 60-70%-os, vagy még rosszabb.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
mert a cég nem fogja megvárni míg visszatér inkább kirúgja és felvesz valakit?
Ma foci közbe sikeresen szerelés közbe valahogy rosszul léptem vagy nemtudom, és annyit éreztem hogy fáj a bokám. Azóta picit piros, nagyon kicsit. Rá tudok állni, de csak bicegni tudok vele. Azóta jegeltem itthon, felvettem egy bokarögzítőt, illetve pihentetem,...
Valószínűleg megterhelőek voltak a tesiórák és így alakult ki ez. az orvos javaslatára mától napi 1 cataflant beszedek, de eddig nem túl jó a helyzet.
Lehetőleg olyan írjon, aki átesett rajta.
Műtve volt a bokám,lemezzel és csavarral rögzítettek.
Ezeket a gyógyszereket már előtte is szedte 2x1 Contramal-t és 2x1 Apranax-ot azt hiszem. Egyenlőre egy lépést sem megy, van járókerete, háromlábú botja. Gyógytornász nem jár hozzá.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!