Sokan miért ragaszkodnak a hagyományos gipszhez?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mindkét lábam gipszben van. Először gipszsínt tettek rá és 1 hét után gipszeltek át de nekem maradt a fekvőgipsz, nem állhatok lábra még 2 hétig.
Az orvos azt mondta nem lenne könnyebb annyival a fizetős gipsz és úgyis feküdni kell így maradt a sima gipsz csak körkörös csizmakat kaptam.
3.hettol kapok majd járógipszeket és akkor viszont kérni fogom a könnyített gipszet.

válasza:Kezemet kellett gipszbe tenni. Hétfőn gipszeltek, 4 ujjamat teljesen és könyékig.
Jövő hétfőn megyek kontrollra, gipszkontroll van írva.
Ínhüvelygyulladásnál is adnak könnyített gipszet? Ezt nem kérdeztem az orvostól. Érdemes?
5 hetet lesz gipszben és végig ekkora gipsz marad.

válasza:

válasza:Lábfejemet műtötték, mindkettőt egyszerre. Így előre tudtam hogy gipszbe tesznek utána, 3 hétig fekvő és utána majd járó mindkét lábra.
Nem volt választás, az orvos mondta hogy sima gipsz lesz, eleve nem szokott módon gipzeltek hanem az egész lábfej ujjakkal. Mint egy csizma.
Egy hétig bent feküdtem, körkörös gipszekkel engedtek haza.
Járó gipsz szintén zárt lesz, de az is csak azért járó mert majd ráállni szabad de úgy tudom hogy max kerettel WC-re ki és vissza lehet menni. És az már lehet könnyített.
Kinek mennyibe került a járó gipsz ?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
- Amikor az USA 1999-ben megtámadta Szerbiát, 3 hónapig bombázta (többek között a kínai nagykövetséget is Belgrádban) és elvette Koszovót, Kína elítélte az amerikai agressziót és Koszovó elszakítását, függetlenné nyilvánítását sem ismerték el, a nemzetközi jog...
Gondolom már nektek is mondogatták azt, hogy nőként ilyen legyél, férfiként olyan, mert ez a vonzó és, ha nem leszel ilyen akkor nem vagy nőies, férfias és nem leszel vonzó. Ezt az egészet mindig leöntik azzal, hogy ez biza evolúció, biológia ez egyfajta ász, hogy ne...
Elektromos borotvát nem szeretne, mert szerinte nem eredményez olyan puha, szőrmentes végeredményt, mint a hagyományos.
Tehát elismeri, hogy neki szép arca, jó mellei, feneke, jó alakja van, és még a puncija is kívánatos. A kérdés nem provokáció. Tényleg érdekel, hogy ez mennyire gyakori! Azt nem kérem, hogy képet is mutassatok (bár lehet, ha akartok), csak legyetek őszinték! Köszönöm a válaszokat. 29/F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!