Leestem a létráról festés közben, estére nagyon feldagadt a bokám, szerintetek megúszhatom a dokit?

válasza:

válasza:

válasza:Dehogy úszhatod. Még frissen menj a traumatologiara kulonben heteket varhatsz az ellatasra.
Ha dagad es raallni se megy az egyertelmuen doki

válasza:Én egyszer így próbáltam megúszni egy - szó szerinti értelemben vett - félrelépést bő 2 évtizeddel ezelőtt, még gyermekként az Északi-középhegységben. Jártam is rajta egy fél napig. Aztán nem bírtam. Még ott a nyaraláson - merthogy a szüleimmel nyaralni voltunk - irány a Pásztói Kórház. Ott aztán a röntgen azonnal kimutatta, hogy konkrétan lepattant egy darab a bokacsontomról.
Isteni csodával határos módon megúsztam egy fekvőgipsszel, 6 hét fekvőgipsz (vagyis műteni tehát -azóta se értem, miért, vagy hogyhogy, -denem kellett), ágynyugalom, aztán még egy csomó ideig járógipsz, és utána is egy jó darabig még nagyon nehezen ment a járás.
A műtétet, az operációt viszont megúsztam, nem kellett kés alá feküdnöm.
Kapcsolódó kérdések:
Nem tesz jót a hajamnak a festés, viszont nem szeretnék ősz hajjal járkálni. Ha elkezdeném, egész életemben szednem kell?
Tehát radioaktív izotóppal megfestik az agyvizet, majd megnézik hogy a gerincvelőbe lefolyik-e, ha nem, akkor agyvíz levezető műanyag csövet ültetnek be, ami a nyakba vagy a törzsbe valahova vezeti le az agyvizet. A háziorvos azt mondta az idegsebészeten majd...
Festő vagyok és inkabb akvarell, akril technikakákban vavyok otthon. Ma a kezeim köze kerulz egy olajfesték készlet és benne egy üveg terpentin, mivel ugye nem okdódik vízben. Mennyire veszelyes bekelegezve illetve bőrre kerülve?
Kíváncsi lennék hogy milyen lennék szőkén. Iskolában nem szabad úgy hogy valami ideiglenes festést szeretnék. (csak poenbol) Mit tudnëk tenni? Ami 1-2 hónapig jó
Az automon el kellett tavolitanom pár ragasztás nyomot ( embléma feliratok, mert lelopták őket) nitrohigitó hozta csak le szépen a ragasztót, de közben a rongyról biztos beszagoltam én is mert büdös volt ( szoktam néha festeni is ahhoz hasonló.) lehet bajom? Rá volt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!