Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nagyon mellbe lettem ütve,...

Nagyon mellbe lettem ütve, azóta nagyon fáj a mellem. Lehet komolyabb baj?

Figyelt kérdés
Semmi sem látszik rajta de nagyon fáj és nagyon érzékeny

júl. 8. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Nő vagy férfi a kérdező?
júl. 8. 15:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Nő vagyok
júl. 8. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Érdemes lenne orvossal megnézetni, mert lehet belöle baj is.
júl. 8. 16:24
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

A női mell nagyon tud fájni és hosszú ideig tart, amíg a fájdalom enyhül.

Hordj sport melltartót éjszakára is.

Ha valadekozast eszlelsz, vagy megváltozik a formája, pl behuzodik rajta a bőr, azonnal menj orvoshoz.

júl. 8. 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Doki
júl. 8. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mell önvizsgálatot tarts minden nap, a módszer lépéseit megtalálod a neten, de majd akkor, ha elmúlt a fájdalom, most ne piszkáld. Ha csomót észlelsz, fordulj orvoshoz.
júl. 9. 07:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet.
júl. 9. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Csirkecsont szúrástól lehet komolyabb baj?

Ma délelőtt csirke mellcsont kicsit megszúrta a hüvelykujjamat hajlatban. Nem vérzett, vízzel rögtön lemostam majd betadin oldat és ragtapasz. Ha kézmosáskor vizes lett a kötés, újra betadin és ragtapasz. Kicsit piros a szúrás helye és apró szúró érzés is van. Nem...

Bevertem a fejem,lehet komolyabb bajom?

Ma munkából hazafelé a kocsiba beszállva szó szerint rám csapodott a kocsiajtó,ami elég erőssen megütötte a fejemet hátul. Elèg nagy púp is lett,hányás,eszméletvesztés nem volt. Kicsit szédülök,de a fejem nagyon fáj,konkrétan olyan mintha satuba szorítanák. Lehet...

Elestem, bevertem a hátam az asztal szélébe, átsugárzik előre. Komolyabb sérülés lehetséges?

Rosszul szálltam le az ágyról, elestem, bevertem a hátam az asztal szélébe, átsugárzik előre a mell alá. Ha mozgok, fáj.

Nyaki értágulat lehet belőle komolyabb probléma?

Régen igen nagy súlyokkal edzettem teremben és ezért kialakult egy csúnyább nagyobb értágulat főleg a jobb oldalon a kulcscsont körüli részen a fő verőérnél ahogy megy felfelé az agyba (vagy jön lefelé az agyból nemtudom) Emellett a homlokomnál is középpen állandó...

Lehet komolyabb sérülés, vagy csak meghúzódott?

Tegnap a kertben göröngyös talajon kifordult a bokám. Akkor nem volt megduzzadva, vagy belilulva, csak fájt. Mára egy kisebb púp lett a lábfejemen, közel a bokámhoz. Fáj, ha rálépek arra a lábamra, és miután nem terhelem, azután is egy ideig.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!