Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Hogyan szedjem ki, nagyon fáj...

Hogyan szedjem ki, nagyon fáj az egész ujjam?

Figyelt kérdés

Sajnos a parki padból a körmöm alá ment egy szálka ferdén. Már kiszedtem, amennyit tudtam belőle,a körmöm is levágtam,amennyire csak tudtam. De a vége bent van,és nagyon fáj. Így aludni sem fogok tudni... 😥😥

Mit csináljak vele? Ráadásul ízületi gyulladás is van a legfelső ujjpercemben, szóval most tényleg nagyon kínlódok. Áztattam már szappanos meleg vízben, próbáltam ragasztócsíkkal, csipesszel, tűvel.. nem megy. Nagyon fáj már...

[link]

júl. 12. 22:02
1 2
 1/15 Gézu5 ***** válasza:
Pálinka 1X, 2X, aztán reggel sebészet.
júl. 12. 22:14
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem ihatok alkoholt gyógyszer miatt. De amúgy sem iszok soha.

Egy 2mm-es szálka miatt ki fognak röhögni a kórházban,az a baj.

júl. 12. 22:20
 3/15 Gézu5 ***** válasza:

Bocs nem tudtam.

Nem fognak, hisz nem egyszerű kibányásznod.

Nem kellene egy körömágy gyulladást okozni magadnak, mert akkor a falat fogod kaparni a fájdalom miatt.

júl. 12. 22:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem röhögnek ki, mert elég fájdalmas. De egy két nap alatt begennyesedik, és akkor, ha megnyomod kicsúszik.
júl. 12. 22:25
 5/15 anonim ***** válasza:
Menj el vele a házi orvoshoz, ő majd csipesszel kiszedi.
júl. 12. 22:48
 6/15 A kérdező kommentje:
Valahová megyek,az biztos. A, háziorvos csak délután rendel. Hová menjek a kórházban? Sebészet szakrendelés? Traumatológia?
júl. 12. 23:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Sebészet. Azért ez nem traumatológia.
júl. 12. 23:12
 8/15 A kérdező kommentje:
Szerintem sem 🤣
júl. 12. 23:42
 9/15 A kérdező kommentje:

Kivették a kórházban. Most van egy hatalmas kötésem. Kb 4mm hosszú volt még a körmöm alatt.

Azt mondta a doki, holnap vegyem le a kötést,jól nyomkodjam ki a sebet, utána fertőtlenítés, majd szárítsam meg hajszárítóval teljesen szárazra. Majd úgy kössem be,hogy nyomják le a körmöm.

Ha váladékozna, akkor pedig le kell venni a körmömet...

júl. 13. 13:10
 10/15 anonim ***** válasza:
Brrr! És már nem fáj?
júl. 13. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Napi kétszer 500 mg Zinnatot kell szednem, de az estit most hajnali fél 1-kor vettem be (egész este pörölt itt egy elmebeteg és emiatt elfelejtkeztem...

Úgy szoktam, hogy délelőtt meg este is olyan 9-10 óra fele. Most mit csináljak? Mehet úgy, ahogy eddig?

Ha egész nap iszok akkor ilyenkor ne szedjem be a xanaxot?

Mert nem szabad rá inni. Rá van írva a papírra. De nem lesznek elvonási tűnetek? Vagy azért nem fogom érezni mert a bor hatása alatt leszek?

Az orvos felírta nekem, hogy az Augmentin duo-t és a Dalacint (150 mg) együtt szedjem, mert az egész arcom feldagadt a fogamról. Nem túl erős így a...

Szájsebészeten voltam, megmetszették, a gyenny egy része lefolyt és gyógyszeres csíkot tett bele az orvos. Szájhigiéniát hogy intézzem, a fogkefén nem lehetnek baktériumok, amik a metszett foghoz juthatnak? Öblögetni elvileg nem szabad.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!