Hogyan szedjem ki, nagyon fáj az egész ujjam?
Sajnos a parki padból a körmöm alá ment egy szálka ferdén. Már kiszedtem, amennyit tudtam belőle,a körmöm is levágtam,amennyire csak tudtam. De a vége bent van,és nagyon fáj. Így aludni sem fogok tudni... 😥😥
Mit csináljak vele? Ráadásul ízületi gyulladás is van a legfelső ujjpercemben, szóval most tényleg nagyon kínlódok. Áztattam már szappanos meleg vízben, próbáltam ragasztócsíkkal, csipesszel, tűvel.. nem megy. Nagyon fáj már...

válasza:Nem ihatok alkoholt gyógyszer miatt. De amúgy sem iszok soha.
Egy 2mm-es szálka miatt ki fognak röhögni a kórházban,az a baj.

válasza:Bocs nem tudtam.
Nem fognak, hisz nem egyszerű kibányásznod.
Nem kellene egy körömágy gyulladást okozni magadnak, mert akkor a falat fogod kaparni a fájdalom miatt.

válasza:

válasza:

válasza:Kivették a kórházban. Most van egy hatalmas kötésem. Kb 4mm hosszú volt még a körmöm alatt.
Azt mondta a doki, holnap vegyem le a kötést,jól nyomkodjam ki a sebet, utána fertőtlenítés, majd szárítsam meg hajszárítóval teljesen szárazra. Majd úgy kössem be,hogy nyomják le a körmöm.
Ha váladékozna, akkor pedig le kell venni a körmömet...
Kapcsolódó kérdések:
Úgy szoktam, hogy délelőtt meg este is olyan 9-10 óra fele. Most mit csináljak? Mehet úgy, ahogy eddig?
Mert nem szabad rá inni. Rá van írva a papírra. De nem lesznek elvonási tűnetek? Vagy azért nem fogom érezni mert a bor hatása alatt leszek?
Szorongásos betegségem van. Én is elszeretném már hagyni. Meg szeretnék gyógyulni végre 😭
Szájsebészeten voltam, megmetszették, a gyenny egy része lefolyt és gyógyszeres csíkot tett bele az orvos. Szájhigiéniát hogy intézzem, a fogkefén nem lehetnek baktériumok, amik a metszett foghoz juthatnak? Öblögetni elvileg nem szabad.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!