Mi hasonlít a kéztöréshez?

válasza:Azért engem elgondolkodtat az a tény, hogy valaki képes egy ilyen kérdést feltenni.
🤔
Vajon miért csinálta?

válasza:Kérdező - természetesen ide sok mindent ki lehet írni, de azért ne vitasd el mások jogát ahhoz, hogy kellőképpen szóvá tehessék a furcsa kérdéseket!
Ha csak valami fájdalmas sérülése van valakinek, akkor teljesen logikus, hogy elsőre egy szakorvoshoz véleményét kéri ki, aki már felállíthatja a teljes diagnózist. Viszont mostanság az is divat, hogy némely fiatalok durva végtagsérüléseket okoznak maguknak (vagy rosszabb esetben másoknak), hogy ez által valamit elérjenek.
Na, szerintem logikus, hogy éppen az ilyesfajta szándékkal bíró személyek hajlamosak az ilyen típusú kérdések kiírására! Ugye?

válasza:#7 nekem is volt részem mind a kettőből
N
További kérdések:
Tóban fürödtem, amikor valami megvágta a lábujjam felső részét. Húsig nem hatolt, a felső réteget sértette meg egy egyenes vonalban. Kb 1.5 cm hosszú, szélességét nem tudom megmondani mert egy vonal. Kicsit véres volt belül, de nem folyott a vér durván, olyan volt mint...
Ha igen, mi?
Ma beszállás közben nagyon bevertem a fejemet felül, középen az autóba. Azóta fáj a fejem, hányingerem van, és szédülök. Olvastam több bejegyzést fejsérülésekről, és nagyon megijedtem. Félek, nem tudom, mit csináljak. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mennyi ideig...
Lehet gyalog, biciklin, motron, magasból, teljesen mindegy. Nevetni akarok😃
Nincs gipszben, csak lóg a hasam előtt. 10 napja történt. Mi a folyamat? Gondolom a tartót nem hagyhatom el egyik napról a másikra?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!