Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Történt már olyan valakivel,...

Történt már olyan valakivel, hogy belenyúlt véletlenül kézzel vagy lábbal egy háztartási ventillátorba?

Figyelt kérdés
Nincs rács a ventillátoromon és majdnem sikerült véletlenül beleérinteni a lábamat. Mi történt volna? Nagyon megijedtem. Vagy ha valaki kézzel belenyúl? Maxon pörgő műanyag lapátos ventillátor.
aug. 5. 01:48
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Műanyag lapátos nagy kárt nem tud okozni. Előbb törik az, minthogy te sérülj komolyabban. Apróbb zúzódást tud okozni, törést nem.
aug. 5. 02:31
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Hát attól függ melyik, van ami tud nagy sérülést okozni, lehet törést nem, de zúzódást, bőr sérülést, esetleg mélyebb vágást okozhat. De miért nincs rács rajta?
aug. 5. 08:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Megáll, rossz esetben eltörik a lapát. Max lila foltod lesz tőle.
aug. 5. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Ventillátortól fájhat az arcom?

Egy ideje érzem, hogy fáj az egész bal arcom. Rájöttem, hogy az asztali usb venti miatt lehet. Eddig fogfájásnak hittem de úgy fáj mintha minden fogam fájna (ott is ahol nincs rossz fog) sőt az ínyem is, de az egész bal arcom fáj néha. Sajnos a venti csak egy...

Lehet hogy a ventillátortól lettem ilyen beteg? 20\L

Nem volt légkondi napokig és kb 35 fok volt a szobámban (nem magyarország) es addig vettem egy ventillatort ami ment egesz ejjel es fujt ram. Igy is marha meleg volt es nagyon sokat izzadtam, rosszul ereztem magam alig tudtam aludni is. Ez kb 4 napig volt , utana...

Kamu ez hogy klima/ventillatornal "megfazol"?

Kulfoldiek ezen mindig csodalkoznak amikor mondom nekik (turista vezeto vagyok), Arizonaban pl total legkondi van 25 fokra, meg Texas is es nincsenek megfazva allandoan. Ventillator meg nem is hut hanem parologtat max vagy keveri a levegot.

Lehet baja a szememnek, ha bele fúj sokáig a ventillátor?

Mikor be van kapcsolva, mert egyik csaladtagom bekapcsolja, mindig irritalja a szemem, es van, mikor be is vorosodik tole. Hosszabb távon lehet nagyobb baja?

Felfazhattam attol, hogy itthoni edzes utan total kifulladtan, melegen, izzadtan, levettem a nadragom es a polom es a hideg marvany padlón fetrengtem...

Tegnap az edzes utan total kimelegedtem, es izzadtam. Utana ugy dontottem hogy lefekszek a foldre mert az nagyon hideg. Úgyhogy levettem a polot es a nadragot es bugyiban es melltartoban fetrengtem a földön amig total le nem hultem. Emelle meg a ventillator is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!