Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek eltört a lábfejem?

Szerintetek eltört a lábfejem?

Figyelt kérdés

Nos ma arra ébredtem hogy nem birok rálépni mert mocskosul fáj meg be van dagadva és zsibbad a bőr a lábfejemen és ez még mindig megvan, bár hullámzik, hol fáj hol nem, de rálépni nem nagyon birok mert arra viszont mindig fáj... ez a lábfejem volt már eltörve máskor is ( akkor átestem a küszöbön és belerúgtam ) akkor aznap még csak fájt meg be volt dagadva de másnapra már befeketedett... és mint ha azon a vonalon fájna most is mint amikor régebben eltört, most meg nem tudom mi lehetett vagy csinálhattam éjszaka álmomban, de a lábujjaim sem tudom behajlítani, enyhén felfelé állnak meg ha próbálom őket behajlítani akkor nem hajlanak be hanem oldalra hajlanak...

Nos szerintetek mi lehet vele? eltört vagy sem?

2014. máj. 8. 20:25
 1/3 abszintszalonna válasza:
Izomszakadás is lehet. Ha gyakran görcsöl be a lábad akkor esélyes (nekem ugyanez volt 5 hete a hátammal). Egyébként majdnem biztos, hogy az a csont újra eltört/megrepedt.
2014. máj. 8. 20:32
 2/3 A kérdező kommentje:
görcsölni nem szokott...
2014. máj. 8. 20:35
 3/3 A kérdező kommentje:
akkor az lehet... mert kb ugyan ott fáj ahol előzőleg eltört... de majd holnap bemegyek korházba és megnézetem...
2014. máj. 8. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!