Csukló törés után teendők?
Ma megyek gipsz levételre.
Eléggé félek ,egész éjjel nem aludtam miatta.
Mit csináljak ,hogy ismét erős legyen a kezem?
Mennyi idő még felépül annyira ,hogy tudjak vele írni,enni,inni?
Hogyan törött el, s mennyire? Nekem általánosban megrúgták erősen acsuklómat, kifordúlva töröttel s majdnem nyílt csonttörésem lett. Kíhúzták egyenesre, s begipszelték, maj másnap két vasfémet operáltak bele. Vagyis elég komoly csonttörésem volt, de még komolyabb a dolog, ha szilánkosra törött, mert akkor több drótot műtenek bele. Nekem két hét után újjabb két hét gipszben kellet lennem.azaz 4 hét gipsz.
Aztán szabad lehetett a kezem,lavorba engedtem vizet és abban mozgattam, na meg szabadon magától lassan enyhén forgattam. Aztán két hét múlva enyhén marokerősítettem és próbáltam írni. Úgy 1-2 hónap alatt tudtam biztosan írni, emlékszem, mivel nekem senkisem segített a tanulásban, jegyzetelésben.
De ha neked egyszerű törésed van pl: egy vagy két helyen törött el, akkor sokkal hamarabb helyre jössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!