Szerintetek nagy gáz ha levettem a sínt?
Figyelt kérdés
Eltörtem a gyűrűsujjam. Nem mozdul el semmi, csak így kiugrott és szép szabályosan eltört.
A doki 3 hét sínt mondott, de mivel csak úgy volt időpont ezért 3,5 lett.
Ma volt rajta 12 napja és levettem megmosni. Annyira nagyon büdös volt, és undorítóan koszos volt az a fásli, meg mállott is szanaszét.
Visszatettem amúgy szerintem ugyanúgy csak kevesebb fáslival. Ugye ezzel ne csináltam nagy bajt?
Szerintetek nagy gáz ha pénteken (kb. 2,5) után leszedem véglegesen? És hanem megyek vissza?
Elutazom, nem annyira akarok már ezzel szórakozni. Tudom, hogy elsőre nem fog rendesen mozogni de majd szépen bemozgatom-
2016. júl. 3. 19:54
1/2 anonim válasza:
aztán ha görbén forr össze az ujjad, akkor ne a dokit hibáztasd
2/2 anonim válasza:
Az nem baj, hogy levetted, és visszatetted. Menj be az orvosodhoz, és csinálnak egy röntgent. Ha minden rendben, akkor lehet elég lesz a 2,5 hét is. Gyógytorna fog kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!