Kötőhártya-gyulladással-lehet menni dolgozni? Lehet, hogy nem pont az, de az egyik szemem vérben van, és erősen váladékozik. Kellemetlen érzés. Háziorvoshoz menjek vagy szemészetre? Ragályos? Egy suliban dolgozom.

válasza:Ha kötőhártyagyulladás akkor fertőző..
Szemészetre menj , de ha jól tudom oda beutaló kell szóval először a háziorvosodhoz

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Visine csak a pirosságot tünteti el, de a kellemetlen érzés megmarad.
Sziasztok, pár hete kezdődött, az volt, hogy hetekig éjjel voltam fent, és nappal aludtam egész nap, és szinte soha nem mentem ki a napra, ha ki is mentem akkor a napfényre szúródott a szemem ezért nem nagyon mentem ki, aztán egyik nap elmentünk valahová, és ott a...
Csak bevörösödött nagyon durván a jobb szemem belső része és a szivárványhártyánál átlátszó hólyagok keletkeztek, de még a másik szememre sem terjedt át a fertőzés. Floxalt kaptam, egy hétig kellett kezelni, szépen el is múlt 4 nap alatt, ergo másfél hete tünetmentes...
Ilyen szédülős érzés.
Néha olyan érzés, mintha nyomná belülről vmi. Kicsit olyan furán is látok. Mitől lehet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!