Kontaktlencse rendelése?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam próbalencsét. Focus Dailies aquacomfort plus. A szemésznek kell szólni ha bevált és ő majd rendel. Viszont szeretnék rendelni netről is, hátha gyorsabban megjön, meg meglátom hogy mennyiért adja mondjuk majd a doktor... Találtam egy oldalt ahol megvan ez 10 db-os kiszerelésben, a görbület jó, viszont nem tudom hol lehet beállítani az átmérőjét...
Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm.
2016. jún. 28. 18:19
1/7 A kérdező kommentje:
Uh.. bocsánat, lehet hogy túl hamar tettem fel ezt a kérdést.. sikerült jót találnom.
Egyébként ha jót rendelek akkor nem lesz semmi baj, ugye? Ti is szoktatok rendelni?
2016. jún. 28. 18:25
2/7 anonim válasza:
egy átmérőben gyártják
ha megvannak az adatok, rendelhetsz simán a netről is, csak ne felejtsd el, hogy fél évente ellenőrzésre kell menni
3/7 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi
2016. jún. 28. 19:52
4/7 A kérdező kommentje:
De ehhez nem kell valami pluszba?
2016. jún. 28. 20:16
7/7 A kérdező kommentje:
És az mihez kell? :)
2016. jún. 28. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!