Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Kontaktlencse rendelése?

Kontaktlencse rendelése?

Figyelt kérdés

Nemrég kaptam próbalencsét. Focus Dailies aquacomfort plus. A szemésznek kell szólni ha bevált és ő majd rendel. Viszont szeretnék rendelni netről is, hátha gyorsabban megjön, meg meglátom hogy mennyiért adja mondjuk majd a doktor... Találtam egy oldalt ahol megvan ez 10 db-os kiszerelésben, a görbület jó, viszont nem tudom hol lehet beállítani az átmérőjét...

Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm.

2016. jún. 28. 18:19
 1/7 A kérdező kommentje:

Uh.. bocsánat, lehet hogy túl hamar tettem fel ezt a kérdést.. sikerült jót találnom.

Egyébként ha jót rendelek akkor nem lesz semmi baj, ugye? Ti is szoktatok rendelni?

2016. jún. 28. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:

egy átmérőben gyártják

ha megvannak az adatok, rendelhetsz simán a netről is, csak ne felejtsd el, hogy fél évente ellenőrzésre kell menni

2016. jún. 28. 18:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi
2016. jún. 28. 19:52
 4/7 A kérdező kommentje:
De ehhez nem kell valami pluszba?
2016. jún. 28. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:
műkönny
2016. jún. 28. 20:16
 6/7 anonim ***** válasza:
2016. jún. 28. 20:19
 7/7 A kérdező kommentje:
És az mihez kell? :)
2016. jún. 28. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!