Romlani fog a szemem ha nem hordom a szemüvegem?
Figyelt kérdés
Az egyik szemem +os a másik meg -os. A -os szememmel (pontosabban -4es) nagyon homályosan látok, távolra egyáltalán nem látok vele és közelre is csak néha. 1 és fél évig nem hordtam szemüveget és kb. fél év után elkezdett gyakrabban fájni a fejem de 1 év után már semmi bajom nem volt. Ha továbbra sem hordanám abból baj lenne?2016. júl. 4. 20:04
11/11 anonim válasza:
Én legalább 6 éve nem használom a szemüvegemet. Eleinte jól láttam, a szüleimet meg nem is érdekelte, "régi parasztok se jártak szemészhez". Olyan béna keretem is volt, hogy utáltam, szörnyen néztem ki benne, ezért nem hordtam többet. Most elmentem, mert már dolgozom és van saját penzem rá és nagyon sokat romlott, egyik 4 másik 3 diopriát. Muszáj hordani, mégha hülyén áll a keret, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!